Voce puternică chiar și acum în prag de primăvară

Sistemul nostru imunitar este pus la încercare chiar și primăvara. Mai ales ceaiul cald se dovedește a fi un salvator!
Voce puternică chiar și acum în prag de primăvară

Amestecul plăcut de ceai de planteAdio durere în gât” cu tei, floare de soc și pătlagină învinge cu adevărat durerea în gât.  Completarea perfectă pentru acest ceai sunt dropsurile "Adio durere în gât", pur şi simplu delicioase și revigorante pentru cei Mici și cei Mari. De nelipsit în zilele reci și când simțiți primele semne de dureri în gât. Adecvate şi în călătorii, cu cutie resigilabilă. O bucată nu va fi de ajuns!

Sfaturi ale expertului vocal Ingrid Amon (www.stimme.at)

Vocea este un stimul comunicativ cheie. Deschide sau închide urechea ascultătorului în câteva secunde.
O prezență bună nu are legătură doar cu aspectul extern, ci și cu modalitatea de a vorbi și a comunica. Cea mai bună prelegere legată de un anumit conținut interesant poate fi compromis vorbind prea încet sau grăbit deoarece ascultătorul își va pierde interesul. Indiferent dacă sunteți credibil, încrezător și autentic ca personalitate depinde în principal de sunetul vocii dvs. În viitor, conținutul ar trebui să fie în continuare minunat, dar contează și ambalajul!

Ton plăcut, ghidare vocală melodică, volum variat, pauze adecvate și ușor de înțeles.
În următoarele 7 zile, ascultați o voce care vă place în mod deosebit și una care nu vă place. Dacă este posibil, închideți ochii pentru câteva secunde și observați ce senzație vă oferă discursul. Vorbitorul vi se pare competent?

Produse recomandate:

Adio Durere In Gat!

Preț special 13,60 Lei Preț standard 16,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Dropsuri Toate-s Bune! Adio Durere in Gat!

Preț special 8,92 Lei Preț standard 10,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare