Voce puternică chiar și la temperaturi scăzute

Sistemul nostru imunitar este pus în mod deosebit la încercare în timpul sezonului rece. Mai ales ceaiul cald se dovedește a fi un salvator!
Voce puternică chiar și la temperaturi scăzute

Amestecul plăcut de ceai de planteAdio durere în gât” cu tei, floare de soc și pătlagină învinge cu adevărat durerea în gât. Cu o ceașcă din acest ceai ușor picant, sezonul rece nu vă poate face rău. Completarea perfectă pentru acest ceai sunt dropsurile "Adio durere în gât", pur şi simplu delicioase și revigorante pentru cei Mici și cei Mari. De nelipsit în zilele reci și când simțiți primele semne de dureri în gât. Adecvate şi în călătorii, cu cutie resigilabilă. O bucată nu va fi de ajuns!

Sfaturi ale expertului vocal Ingrid Amon (www.stimme.at)

Vocea este un stimul comunicativ cheie. Deschide sau închide urechea ascultătorului în câteva secunde.
O prezență bună nu are legătură doar cu aspectul extern, ci și cu modalitatea de a vorbi și a comunica. Cea mai bună prelegere legată de un anumit conținut interesant poate fi compromis vorbind prea încet sau grăbit deoarece ascultătorul își va pierde interesul. Indiferent dacă sunteți credibil, încrezător și autentic ca personalitate depinde în principal de sunetul vocii dvs. În viitor, conținutul ar trebui să fie în continuare minunat, dar contează și ambalajul!

Ton plăcut, ghidare vocală melodică, volum variat, pauze adecvate și ușor de înțeles.
În următoarele 7 zile, ascultați o voce care vă place în mod deosebit și una care nu vă place. Dacă este posibil, închideți ochii pentru câteva secunde și observați ce senzație vă oferă discursul. Vorbitorul vi se pare competent?

Produse recomandate:

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare