Calendar de Crăciun

24 de pliculețe de ceai care vă însoțesc în perioada de dinaintea Crăciunului!
Calendar de Crăciun
Calendar de Crăciun

Magia Crăciunului începe din interiorul nostru. Un mic ajutor din afară nu poate dăuna. Ceaiurile atent alese din calendarul nostru de Crăciun îndulcesc zi de zi perioada de pregătire dinainte de sărbătoarea Nașterii Domnului.

Ce este Calendarul de Crăciun, cunoscut drept "Advent"?

Calendarele de Crăciun au devenit populare cu mult timp în urmă și ele au fost create pentru a număra zilele până la Ajunul Crăciunului. Original, are 24 de ferestre care se deschid găsind o surpriză, iar aceste ferestre se deschid câte una pe zi, începând cu prima zi de Advent. - Adventul începe în a patra duminică înainte de 25 decembrie, așa că data diferă de la an la an, între 27 noiembrie și 3 decembrie, și este timp de bucurie și liniște, în așteptarea Crăciunului. 

Calendarul de Crăciun este expresia nerăbdării și a pregătirii în așteptarea sărbătorilor, numărând la propriu, zi cu zi, până în Ajunul Crăciunului. În aceasta perioada fiecare zi ar trebui să ne îmbogățească sufletește, să ne bucure și să ne introducă treptat în atmosfera Crăciunului.

Mai am de dormit 24, mai am de dormit 23,....

SONNENTOR ți-a pregătit un astfel de calendar adorabil cu 24 pliculețe de ceai ambalate individual, care vă însoțesc în perioada de dinaintea Crăciunului. Puteți opri, să contemplați, să vă încălziți și îndulciți sufletul la o ceașcă fierbinte de ceai.

24 de ceaiuri vă invită să gustați varietatea sortimentului SONNENTOR. Pe lângă ceaiuri clasice se amestecă printre ele unele noutăți. Un Calendar de Crăciun original, perfect pentru a-ți aduce magia Crăciunului. Cadoul ideal pentru cei dragi! 

Scoate la iveală zi de zi noi ceaiuri pentru momente de magie și plăcere zilnice pe măsură ce numeri timpul rămas până la Crăciun! Modul ideal de a te răsfăța în fiecare zi până la Crăciun.

Este un cadou deosebit pe care îl poți oferi celor dragi, sau de ce nu, ți-l poți face cadou chiar ție.

Produse recomandate: