De Valentine's Day oferă dragoste!

Idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostițlor!
De Valentine's Day oferă dragoste!
De Valentine's Day oferă dragoste!

Valentine`s Day este cea mai potrivita ocazie a anului pentru îndrăgostiții din întreaga lume  sa-și etaleze sentimentele. Este romantic, vesel și plin de distracție. Fă-i pe cei dragi să se simtă speciali de Ziua Îndrăgostiților din acest an! Trandafiri roșii, ciocolată dulce ... sau alte mici cadouri pentru cei dragi sunt pur și simplu parte ale acestei sărbători.

Dacă vrei să spui „Te iubesc!” într-un mod cu totul special, oferă un cadou de la SONNENTOR.  

Exprimă-ți sentimentele!

Cu Toata Dragostea

Încercați să iubiți ceaiurile care vă vor ajuta să vă exprimați emoțiile și să vă petreceți timpul cu o ceașcă de ceai din plante sau fructe delicioase.

Dragostea ta este activă, impresionantă și plină de putere? Alege ceaiul CU TOATĂ DRAGOSTEA, care aduce o armonie blândă în ceașca de ceai. Este pregătit pentru Sărbătoarea Îndrăgostiților și împachetat manual cu dragoste.

Perspectivă roz!
Acum e ușor să ajungi în al nouălea cer. Ceaiul ”Cu Toată Dragostea” asigură ca fluturașii din stomac vor fi voioși, pentru că drumul spre inimă trece prin stomac! Cătușnica și lămâița (verbina aromată), oferă acestui ceai o notă de mentă, florală și atingere fină de citrice. Acompaniamentul ideal la deserturi și prăjituri.

O Poveste De Dragoste

Ești îndrăgostit? Indiferent dacă dragostea este proaspătă sau durează de câteva decenii, exprim-o. Poate te ajută un amestec de plante și fructe din seria HAPPINESS IS... Amestecul de mango, morcovi mov și chili este la fel ca dragostea proaspătă: dulce și fructat. Merge de minune cu ștrudel, fursecuri și deserturi cu iaurt îți umple casa ta cu multă dragoste!

Trandafiri de Sf. Valentin!

Boboci de Trandafir

Nimic nu întruchipează un mesaj de dragoste mai bine decât un ceai delicat și senzual de BOBOCI DE TRANDAFIRCei îndrăgostiți își dau reciproc trandafiri. Aroma dulce din acești muguri este o adevărată experiență senzorială. Frumusețea și gustul blând al trandafirilor sunt două modalități minunate de a surprinde. 

O savoare divină de ceai, pentru minute petrecute împreună! 

Îndulciți-vă viața!

Bucuria unei Delectari cu Ciocolata

Îți place ciocolata? Atunci ești la în locul potrivit! Această plăcere de ciocolată într-o culoare sclipitoare de chihlimbar poate fi savurată fără temeri de vreo vinovăție. Păstăile de cacao și mirodenii întregi în filtrele piramidale compostabile conferă o senzație de arome intense în cana de ceai. O excursie în lumea gustului de cicocolată!

Cadouri speciale

Cu Toata Dragostea

Dacă vrei sa impresionezi persoana iubită, oferă-i un altfel de cadou afectuos: Ulei Esențial, care poate fi folosit pentru un masaj romantic. Cu aceste uleiuri de la DONNENTOR veți putea să să vă bucurați de miresme senzuale și varietate în viața voastră de zi cu zi.

Trandafiri 10% (in Ulei Jojoba)

Produse recomandate:

incl. 19% TVA, plus livrare

Cu Toata Dragostea

38,50 Lei

incl. 19% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

Cu Toata Dragostea

18,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Cu Toata Dragostea

15,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare