Miere - Aurul lichid al sănătății!

Lichidul dulce auriu cunoscut sub numele de miere este unul dintre produsele cele mai miraculoase ale Naturii.
Miere - Aurul lichid al sănătății!
Miere - Aurul lichid al sănătății!

Este aproape de necrezut că o creatură mică precum albina poate fi atât de importantă pentru existența lumii. Albinele sunt cei mai importanți polenizatori de pe planeta noastră, fără ele natura nu s-ar maturiza și nu am supraviețui.

Atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, albina mică harnică este asociată în principal cu unul dintre produsele apicole: culoare aurie, gust dulce. Da, astăzi vom vorbi despre miere!

Mierea conține o cantitate mare de vitamine, minerale, este un puternic antibiotic natural, stimulează sistemul imunitarsi și acționează cu efecte terapeutice în numeroase boli, cum ar fi durerile de gât și răgușelile, infecții bacteriene. Ajută la insomnie, stres, migrenă și îmbunătățește digestia. 

Mierea poate fi, de asemenea, utilizată extern pentru leziuni ale pielii, arsuri sau degerături. Regenerează buzele, dar și pielea întregului corp. Are efecte dezinfectante și antiinflamatorii și, prin urmare, este popular în multe produse cosmetice. 

Cleopatra era deja scăldată în miere și lapte și chiar Alexandru cel Mare a fost „conservat” când a fost transportat din Persia 2500 km înapoi în țara natală.

Nu cunoaștem o persoană căreia nu îi place mierea! Atunci când pregătiți deserturi, prăjituri, dulciuri, mai ales în perioada Crăciunului, pur și simplu nu poate lipsi în nici o gospodărie. Ne place să adăugăm miere în ceai sau doar să o ungem pe o felie de pâine și unt. Cu toate acestea, atunci când pregătiți ceaiul, rețineți că mierea își pierde ingredientele active valoroase la temperaturi peste 50 ° C. Prin urmare, nu îndulciți ceaiul fierbinte cu miere, ci lăsați-l să se răcească mai întâi.

NOU!!! 

Miere Inger Pazitor

Dulce divin! Mierea polifloră cremoasă cu polen este o interacțiune nobilă de nuanțe fine de miere și accente picante de rășinoase. Consistența deosebit de cremoasă-moale îl face însoțitorul ideal pentru pâinea proaspătă, iaurt, musli și Co. Cristalizarea mierii este un semn al calității înalte. Pur și simplu încălziți la 40 ° C într-o baie de apă. Bee happy!

 Miere Înger Păzitor - 230 g

INGREDIENTE: Miere polifloră, 2,2% polen. Miere din Austria.

Miere Ghimbir Incalzitor

Un contrast excelent! Iuțimea ghimbirului se armonizează foarte bine cu dulceața mierii. O experiență culinară cu accente picante, care se potrivește excelent cu un platou de brânză fină, dar, de asemenea, pentru finisarea marinatei la grătar. Băutura din cacao și ceaiul tău preferat poate beneficia de asemenea de ghimbirul încălzitor. Adaugă un plus de condiment la viața ta!

Miere Ghimbir Încălzitor - 230 g

INGREDIENTE: Miere polifloră, 1% ghimbir. Miere din Austria.

Miere Turmeric Auriu

Vremuri de aur pentru iubitorii de turmeric, deoarece această mirodenie cu gust iute amărui se combină armonios cu mierea. Acest amestec reconfortant cu efecte terapeutice este denumit și „miere de aur”, pe care bunicile preferă să le împarte cu lingurița. Remediul casnic nu numai că îți face bine, dar are un gust delicios ca o cremă tartinabilă, în iaurt, suc de portocale sau biluțe de energie.

 Miere Turmeric Auriu - 230 g

INGREDIENTE: Miere polifloră, 1% turmeric. Miere din Austria.

Miere Manuka (TA 25+) 250 g

Această miere provine din nectarul florilor arbuştului Manuka (lat. Leptospermum scoparium), care cresc în regiunile muntoase din Noua Zeelandă. Mierea obţinută din aceste flori are proprietăţi antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice foarte ridicate, cu puteri de vindecare extrem de eficiente, conform cercetărilor recunoscute.
Polenizare > 90% flori Manuka

Miere Manuka (TA 25+) 140 g

Manuka miroase intens a rășinoase și strălucește într-un delicat caramel maro. Are un gust foarte puternic și picant, ușor mentolat, asemănător cu mierea de cimbru sau de iarbă neagră. Puteți folosi Manuka ca și mierea locală. 

Mierea Manuka se poate consuma precum o miere comună: direct cu linguriţa, tartinabil, pentru îndulcirea băuturilor sau în formă solidă de  Dropsuri Manuka 100% Pure (TA 10+) , ușor de luat la drum. Această miere se poate savura pe tot parcursul anului, dar este extrem de benefică în sezonul rece, pe timpul iernii. Atenţie: mierea conţine enzime sensibile la căldură, nu ar trebui încălzită la temperaturi mai mari de 40 ° C sau amestecată în băuturi și alimente fierbinţi.

Planta Manuka se poate folosi chiar și ca ULEI ESENȚIAL  Ulei Es. Manuka 40% (in alcool) . Uleiul are un efect de curățare și dezinfectare. Câteva picături pe o piatră aromatică sau într-o lampă aromaterapetică oferă momente speciale de răsfăț.

Produse recomandate:

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare