Noutăți dulci: Un look nou al gamei noastre de siropuri ecologice

În plus avem și o adiție delicioasă - Bine ai venit, Sirop Cola!
Noutăți dulci: Un look nou al gamei noastre de siropuri ecologice
Noutăți dulci: Un look nou al gamei noastre de siropuri ecologice

Suntem foarte încântați să împărtășim vești proaspete și dulci! În curând, întreaga noastră gamă de siropuri va avea un aspect nou, plin de prospețime și farmec. Și, în plus, suntem foarte bucuroși să-ți prezentăm membrul nostru nou, Siropul Cola! Abia așteptăm să-l încerci și să te bucuri de gustul său delicios.

De asemenea s-ar putea să observi o mică schimbare în ceea ce privește culoarea sticlei - sticla a devenit verde în loc de maro. Sticla verde se potrivește foarte bine cu băuturile non-alcoolice, așa cum suntem obișnuiți cu apa minerală. Cu toate acestea, schimbarea nu are doar motive vizuale: orice altă culoare de sticlă poate fi reciclată pentru producția de sticlă verde. Astfel, aceasta conține cea mai mare pondere de sticlă reciclată și utilizează mai puține resurse pentru producerea de sticlă nouă.

Sticla poate fi reutilizată în proporție de 100% atât timp cât este returnată în circuitul de reciclare.

Descoperă plăcerea în fiecare înghițitură

La SONNENTOR, ne preocupă în mod deosebit calitatea și proveniența ingredientelor. Siropurile noastre sunt produse ecologice și fără adaos de zahăr, pentru a te bucura de un gust autentic și o experiență rafinată. Acum, hai să-ți povestim puțin despre fiecare sirop în parte:

Siropul de Ghimbir - Lămâi: Acest sirop îmbină armonios notele exotice de ghimbir, lemongrass și lămâie pentru a-ți răsfăța simțurile. Te va învălui într-o senzație răcoritoare și revigorantă, perfectă pentru a-ți începe ziua sau pentru a te răcori în momentele de relaxare.

Siropul de Ice Tea cu Ceai Negru și Piersici: O combinație irezistibilă de suc de mere ecologic, concentrat din suc de piersici ecologic și infuzie de ceai negru ecologic. Aromele naturale se îmbină într-un dans armonios, oferindu-ți o băutură îmbietoare și răcoritoare, potrivită pentru orice moment al zilei.

Siropul de Merișoare - Afine Roșii: Delicatețea dulce-amăruie a merișoarelor și aroma proaspătă a merelor se întâlnesc în acest sirop irezistibil. Descoperă bucuria unei băuturi răcoritoare și revigorante, care te va cuceri cu fiecare înghițitură.

Siropul de Soc: Lasă-te învăluit de prospețimea și dulceața siropului de soc. Cu o aromă autentică și autentic ecologică, vei experimenta o bucurie răcoritoare și plină de savoare.

Siropul de Turmeric - Lămâi: Descoperă magia acestui sirop care îmbină aromele calde și vibrante ale turmericului cu prospețimea lămâiei. O experiență gustativă plină de surprize și savoare autentică te așteaptă.

Siropul de Zmeură: Cu o dulceață îmbietoare și aroma intensă a zmeurelor, acest sirop te va cuceri cu fiecare înghițitură. Descoperă răsfățul organic și autentic al unei băuturi care îți va răcori zilele fierbinți de vară.

O bucurie sănătoasă și pentru Îngerașii Ștrengari

Pentru cei mici, ne-am dedicat creării unei experiențe gustative pline de farmec și sănătate. Siropurile Îngerașii Ștrengari sunt special concepute pentru a satisface gusturile și preferințele celor mici, fiind în același timp sănătoase și fără adaos de zahăr. Astfel, poți fi sigur că le oferi celor mici un rasfat gustativ responsabil și sănătos.

Siropul Îngerașii Ștrengari - Comoara cu Fructe: Cu o compoziție îmbogățită cu fructe precum mango, zmeură, scorțișoară și măceșe, acest sirop va stârni curiozitatea și dorința de a descoperi o comoară de arome și gusturi. Creat special pentru cei mici, siropul Îngerașii Ștrengari - Comoara cu Fructe este o opțiune sănătoasă și delicioasă, fără adaos de zahăr, pentru a-i încânta pe cei mici în fiecare zi.

Siropul Îngerașii Ștrengari - Elixir cu Plante: Dacă îți dorești să explorezi gusturi noi și să te răsfeți cu arome rafinate, acest sirop este alegerea perfectă. Cu extracte de plante precum izmă bună, mentă creață și lămâiță, vei descoperi un elixir al prospețimii și armoniei. Este ideal pentru cei mici și pentru toți cei care apreciază gusturile delicate și autentice.

Încearcă combinații inedite și surprinzătoare

La SONNENTOR, credem în explorarea gusturilor și în creativitatea culinară. De aceea, îți încurajăm să experimentezi și să încerci combinații inedite cu siropurile noastre. Poți adăuga un strop de sirop de Ghimbir și Lămâie în ceaiul tău fierbinte pentru a-i oferi o notă revigorantă sau poți încerca un cocktail răcoritor cu siropul de Merișoare - Afine Roșii. Doar imaginația îți poate sta în cale!

Bucură-te de fiecare strop!

La SONNENTOR, suntem mândri să îți oferim o gamă variată de siropuri ecologice, create cu dragoste și atenție pentru detalii. Indiferent dacă îți dorești să te răcorești în zilele fierbinți de vară sau să savurezi o băutură caldă și reconfortantă în serile de iarnă, avem siropul potrivit pentru tine. Alege calitatea, alege autenticitatea, alege plăcerea gustului în fiecare înghițitură.

Așadar, te invităm să descoperi noul aspect și să te bucuri de gama noastră de siropuri pline de savoare. Încântă-ți simțurile cu aromele autentice și experimentează gusturi noi și surprinzătoare. Încearcă fiecare sirop și descoperă preferatul tău. În plus, începând cu luna septembrie, poți să te bucuri și de noul nostru membru, Siropul Cola. Te așteptăm cu drag în universul nostru de arome și prospețime!

Produse recomandate:

87,00 Lei/1000ml

incl. 5% TVA, plus livrare

87,00 Lei/1000ml

incl. 5% TVA, plus livrare

87,00 Lei/1000ml

incl. 5% TVA, plus livrare

87,00 Lei/1000ml

incl. 5% TVA, plus livrare

87,00 Lei/1000ml

incl. 5% TVA, plus livrare

87,00 Lei/1000ml

incl. 5% TVA, plus livrare

87,00 Lei/1000ml

incl. 5% TVA, plus livrare

87,00 Lei/1000ml

incl. 5% TVA, plus livrare

Sirop Cola

43,50 Lei
87,00 Lei/1000ml

incl. 5% TVA, plus livrare