O Lume Colorată de produse noi

Anul acesta aniversăm 35 de ani a poveștii de succes SONNENTOR prin crearea unei lumi colorate de produse noi!

Anul acesta aniversăm 35 de ani a poveștii de succes #SONNENTOR prin crearea unei lumi colorate de produse noi! În luna martie puteți găsi aceste produse exclusiv în magazinul online SONNENTOR!

 

SURSA PUTERII, SURSA INSPIRAȚIEI ȘI RELAXANT

Ceaiuri noi, pline de cunoștințe despre plante, cu multă savoare și un design creativ.

Posibilitățile par nesfârșite - ceea ce au în comun aceste amestecuri de plante este gustul lor fantastic. Etichetele celor trei noi creații prezintă ilustrații amuzante cu lei, elefanți și hipopotami pentru a arăta puterea și tăria ceaiurilor. Toate amestecurile sunt inspirate de rețetele lui Hildegard de Bingen.

Cine a fost Hildegard de Bingen?

Hildegard de Bingen a studiat cu multă dăruire plantele și mirodeniile și efectele lor. Stareța fitoterapeută din secolul al XII-lea a creat numeroase lucrări în care și-a împărtășit cunoștințele despre plante și mirodenii.

 

SURSA PUTERII

Sleit de puteri? Isopul și menta creață te ajută să te conectezi la un val de energie pe tot parcursul zilei. Amestecul de plante și mirodenii organice este un kickstarter ideal dimineața. Ridică ceașca, bea o-nghițitură și bucură-te de vitalitate! Acest ceai oferă suficientă motivație pentru activitățile de peste zi. Puternic ca un hipopotam!

 

SURSA INSPIRAȚIEI

Auzi răgetul leului? Ideile noi vor curge cu acest ceai ecologic din plante, mirodenii și extract de vanilie. Atunci când gândurile sunt încurcate, o ceașcă de ceai Sursa Inspirației cu fenicul, scorțișoară și roiniță te va ajuta să le dai sens. Un ceai minunat, cu un desen umoristic de leu.

 

RELAXANT

Ceaiul Relaxant cu lămâie proaspătă, lavandă, salvie, fenicul și gălbenele te ajută să transformi orice munte într-un mușuroi! Acest amestec delicat de plante face ca tot ceea ce ți se pare insurmontabil să devină mic cu rapiditate. Ia o înghițitură, respiră adânc și relaxează-te! Elefantul yoga de pe ambalaj înviorează starea de spirit și reîncarcă mintea.

 

5 AROME (FIVE-SPICE POWDER)

Rețeta pentru acest amestec clasic de mirodenii provine din China. După cum sugerează și numele, este format din 5 ingrediente. Foarte versatil, se potrivește cu preparate la wok și cu tăiței. Puternic ca un Dragon!

 

Produse recomandate:

Sursa Inspirației

17,50 Lei
54,01 Lei/100g

incl. 5% TVA, plus livrare

Sursa Puterii

17,50 Lei
74,79 Lei/100g

incl. 5% TVA, plus livrare

30,91 Lei/100g

incl. 5% TVA, plus livrare

Relaxant

17,50 Lei
97,22 Lei/100g

incl. 5% TVA, plus livrare