Pentru toți cei care apreciază Latte!

Un Trio sănătos - Cardamom, Sfeclă roșie și Turmeric
Pentru toți cei care apreciază Latte!
Pentru toți cei care apreciază Latte!

Trio-ul colorat e de nelipsit pentru cei care doresc să aibă mai mult în ceașca lor fiecare zi. Gama noastră de Latte nu doar oferă acum o varietate mai bogată, dar și mai multă putere, energie și ingrediente de cea mai bună calitate.

Ore de Energie pe toată durata zilei!

Puteți pregăti Latte cu diferite varietăți de lapte. Cel mai recomandat ar laptele de vacă sau pentru cei care doresc să evite produsele lactate cu origini din animale vă recomandăm laptele de ovăz. Ambele sunt potrivite pentru spumare. Simplu: doar amestecați mirodeniile noastre Latte cu laptele selectat și încălziți. Îndulciți după preferință!

LATTE Cardamom  - Pentru o Minte Limpede

Cei cu o minte limpede își asigură energia de dimineața – cel mai delicios mod este cu băutura Latte Cardamom. În învățăturile Ayurveda efectele semințelor de Cardamom sunt foarte apreciate și cunoscute, fiind și indespensabile în bucătăria Asiatică și Orientală. În Europa se folosesc foarte des la prăjiturile de Crăciun. Uleiul esențial din acestea este cosiderat antibacterian cu un efect pozitiv asupra digestiei. Se poate folosi și la cafea, are un gust aromat senzațional, doar adăugați la espressoul Dumneavoastră de dimineață pentru mai multă picanterie și energie!

LATTE Cardamom – 45gr. - Ingrediente:

Cardamom 67.5%, Petale de Trandafir, Nucșoară, Spanac, Levănțică, Cuișoare, Vanilie

Amestecați 1 linguriță de Latte Cardamom (circa 1,5gr.) în 250ml de lapte (sau lapte vegetal), încălziți amestecând și îndulciți după plac.

LATTE Sfecla Rosie - Puterea Roz

Culoarea roz adorabilă nu vine de oriunde, Sfecla Roșie din acest amestec conferă o culoare superbă. Spre deosebire de Sfecla Roșie întreagă, ca și legumă, varianta de pulbere uscată este delicios de dulce. Sfecla Roșie conține o mulțime de vitamina B, fier, potasiu și acid folic, astfel oferă organismului o creștere a nivelului de energie exact când aveți nevoie de ea. Beți Latte Sfeclă Roșie ca o alternativă fără cafeină la cafea - fie dimineața, fie pe parcursul zilei - sau puteți prepara deserturi delicioase și strălucitoare roz!

LATTE Sfeclă Roșie – 70gr. - Ingrediente:

Sfeclă Roșie 54%, Măceșe, Făină de orez, Nucșoară, Ienibahar, Cardamom, Piper alb, Cuișoare, Chili măcinat, Vanilie, Carbonat de Calciu (agent de antiaglomerare)

Amestecați 2 lingurițe de amestec de mirodenii Latte Sfeclă Roșie (circa 6,5gr.) în 250ml de lapte (sau lapte vegetal), încălziți amestecând și savurați.

La fel de veche ca și medicina Ayurvedică, care descrie proprietățiile benefice ale turmericului de mii de ani, este băutura "Lapte Auriu" – astăzi cunoscut mai bine sub denumirea de "Latte Turmeric". Latte Turmeric este o băutură de culoare galbenă, foarte plăcută la gust, ușor dulceag cu un finisaj amar-ascuțit.

LATTE Turmeric cu Ghimbir

Rețetă clasică Ayurvedică. Cu spuma de lapte în vârful paharului de cafea plin de însorita Latte Turmeric vă captează atât la gust cât și vizual. Aroma picant-parfumată a ghimbirului este binevenită și crează o adevărată "explozie", în sens pozitiv, pe papilele gustative de pe limbă. O căldură plăcută se răspândește într-o clipă în organism.

LATTE Turmeric cu Ghimbir – 60gr. - Ingrediente:

Turmeric 53%, Scorțișoară Ceylon, Ghimbir 15%, Nucșoară, Cardamom, Piper negru și Șofran.

LATTE Turmeric cu Vanilie

Această băutură galbenă ca soarele vă va îndulcii fiecare dimineață, de abia veți aștepta să vă treziți zi de zi. O băutură ideală la micul dejun, dar se prestează bine și la mesele de prânz, ridicând nivelul motivației și a spiritului în mijlocul zilei. Gustul este ușor dulce cu plăcuta aromă de vanilie finisat cu atingerea fin-picantă a scorțișoarei.

LATTE Turmeric cu Vanilie - Ingrediente:

Turmeric 54%, Scorțișoară Ceylon, Cacao, Ghimbir, Vanilie 5%, Lemn Dulce și Piper negru.

UȘOR DE PREPARAT:
1 linguriță de amestec de mirodenii Latte Turmeric (circa 2gr.) în 200ml de lapte (sau lapte vegetal) încălziți amestecând și îndulciți după plac.Savurați Latte cu acest Trio Sănătos ... Turmeric, Cardamom și Sfeclă Roșie!

Produse recomandate:

LATTE Cardamom

20,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

LATTE Sfecla Rosie

20,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare