Ștrudel cu Mere de la Mătușa, Mere Coapte!

Arome de Sărbătoare în Ceașca Ta de Ceai!
Ștrudel cu Mere de la Mătușa, Mere Coapte!
Ștrudel cu Mere de la Mătușa, Mere Coapte!

Zahăr pudră, blat pufos crocant, mărul cald și gustul rafinat de scorțișoară - ștrudelul de mere de la mătușa ta preferată a fost întotdeauna pur și simplu delicios.

Ceai Ștrudel cu Mere de la Mătușa

Exact acest gust este acum disponibil pentru ceașca ta de ceai. Ceaiul Ștrudel cu Mere de la Mătușa este clasicul desert austriac transpus în ceașca ta. Pur și simplu aceeași plăcere sub formă lichidă.

Mere, coajă de lămâie, scorțișoară și vanilie sunt printre ingredientele care fac ca acest ceai să aibă un gust deosebit de fin. Ceaiul galben-portocaliu strălucitor miroase a scorțișoară și dulce fructat, astfel încât gândul la ștrudelul de mere poate fi reînviat imediat.

Ceai  Strudel cu Mere de la Matusa  45 g - 18 plicuri á 2,5 g

INGREDIENTE: 30% bucățele de măr, măceșe, coajă de lămâi, bucățele de lămâi, bucățele de portocală, scorțișoară Cassia, coajă de portocale, ienibahar, lemn dulce, vanilie. 

Ceai Mere Coapte

Răsfață-ți simțurile tale și a celor din jur cu un ceai de mere coapte, un amestec cu notă de mere zemoase și gust mângăietor de scorțișoară și vanilie.

Când afară bate un vânt rece, iar focul din șemineu ne încălzește, atunci este din nou timpul pentru un delicios măr copt. Mirosul dulce al merelor fierbinți, al scorțișoarei și a cuișoarelor ne lasă gura apă. Cu acest amestec de ceai te poți bucura în orice moment de gustul mărului copt din ceașcă.

Ceai  Mere Coapte  45 g - 18 plicuri á 2,5 g

INGREDIENTE: 30% bucățele de măr, măceșe, coajă de lămâi, bucățele de lămâi, bucățele de portocală, scorțișoară Cassia, coajă de portocale, ienibahar, lemn dulce, cuișoare, vanilie, anason stelat. 

Sirop Mere & Mirodenii

Acest Punch magic de mere se ridică cu siguranță la nivelul așteptat: creează într-o clipă o atmosferă de Crăciun în ceașcă. 

Adăugați apă fierbinte la acest sirop și bucurați-vă de gustul magic obținut în zilele răcoroase. Cu puțin vin roșu adăugat iese un "Punch" incălzitor pentru adulți.

Fără zahăr adăugat...  Fiind îndulcit numai cu sirop de mere, nu poate lipsi în zilele friguroase de pe nici un raft de băuturi. Lasă-te sedus!

Sirop  Sirop Mere si mirodenii (fara zahar)  - 500 ml

INGREDIENTE: 80% suc concentrat de mere, extract de cuișoare, extract de scorțișoară. 

Produse recomandate:

Mere Coapte

15,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare