Halleluja

Utilizăm modulele cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Dacă veți continua să utilizați site-ul nostru, vom presupune că sunteți bucuroși să primiți toate cookie-urile de pe acest site. Politica de confidentialitate

Asigurați-vă Zona de BBQ!

Prepară-ți delicioasele bucate la grătar cu Amestecurile BBQ de la SONNENTOR! Evident, cel mai important element pentru un grătar perfect este condimentarea!

Asigurați-vă Zona de BBQ!
Asigurați-vă Zona de BBQ!

Luna mai, denumită popular și “Florar” este o lună a ierburilor, o lună plină de prospețime și culoare. Se manifestă printr-o explozie de vegetație, copacii prind culoare și viață datorită frunzelor și florilor. Apar primele gânduri la un picnic în aerul proaspăt, fripturi suculente, legume afumate, sosuri picante și cărbuni încinși. 

 De ce ai nevoie? De prieteni și familie, un grătar, aer proaspăt și evident, cel mai important element pentru un grătar perfect este condimentarea! Cu ajutorul celor 6 mirodenii oferite acum de SONNENTOR poți asigura bucatelor tale cea mai bună aromă și gust!

 Pur și simplu DELICIOS!

1

HOLY VEGGIE HOLY VEGGIE HOLY VEGGIE 30g Amestec mirodenii BBQ cu Alge Marine Nori și Flori - Grătar diferit? Cu Holy Veggie legumele la grătar devin atracția principală a ... 13,00 Lei incl. 5% TVA

Amestec mirodenii BBQ cu Alge Marine Nori și Flori, 30gr.

Grătar diferit? Cu Holy Veggie legumele la grătar devin atracția principală a mesei. Leurda și algele marine Nori sunt responsabile ca legumele servite, chiar ca și garnitură, să fie în centrul atenției!

2

STEAK THAT STEAK THAT STEAK THAT 50g Amestec Mirodenii BBQ cu Roșii Uscate - Un steak bun la grătar are nevoie de condimentare specială. Nu foarte complicat dar bine arom... 13,00 Lei incl. 5% TVA

Amestec mirodenii BBQ cu Roșii Uscate, 50gr.

Un steak bun la grătar are nevoie de condimentare specială. Nu foarte complicat dar bine aromat, precum carnea însine, acest amestec cu rozmarin și roșii uscate este exact ce trebuie.
RECOMANDARE: Amestecați mirodeniile cu puțin ulei și frecați ușor steakul înainte de a-l pune pe grătar. Ungeți nițel cu această combinație și după ce l-ați gătit și lăsați steakul să se "odihnească".

3

FISH & CHICKS FISH & CHICKS FISH & CHICKS 55g Amestec mirodenii BBQ cu Piper și Lămâi - Acest amestec poate fi folosit atăt la pește cât și la pui, ambele fiind indreptățite... 13,00 Lei incl. 5% TVA

Amestec mirodenii BBQ cu Piper și Lămâi, 55gr.

Acest amestec poate fi folosit atăt la pește cât și la pui, ambele fiind inreptățite la un gust senzațional! Lămâia și piperul negru aduc această combinație într-un echilibru perfect între gustul picant și cel de fructe citrice.

4

RUB ME TENDER RUB ME TENDER RUB ME TENDER 60g Amestec mirodenii BBQ cu Boabe de Ienupăr, Picant - Grătarul și BBQ sunt preferatele tale? Freacă cu atenție carnea cu acest ameste... 13,00 Lei incl. 5% TVA

Amestec mirodenii BBQ cu Boabe de Ienupăr, Picant, 60gr.

Grătarul și BBQ sunt preferatele tale? Freacă cu atenție carnea cu acest amestec de mirodenii pentru frăgezire și un gust desăvârșit. Grătarul obținut va fi ușor picant, aromat și ispititor.
RECOMANDARE: Fiți generoși în folosirea acestui amestec la frecarea cărnii. Ideal folosit și la marinarea cărnurilor, cu miere și sos de soia.

5

SMOKEY PAPRIKA (Boia Afumata) SMOKEY PAPRIKA (Boia Afumata) SMOKEY PAPRIKA (Boia Afumata) 70g Condiment BBQ - Boia Dulce Afumată - Simplu, gustos, unic. Condimentul Boia Afumată, afumată tradițional, oferă arome distinctive. ... 13,00 Lei incl. 5% TVA

Condiment BBQ - Boia Dulce Afumată, 70gr.

Simplu, gustos, unic. Condimentul Boia Afumată, afumată tradițional, oferă arome distinctive. Preparatele la grătar și BBQ sunt delicioase în aroma nuanțată degajată.
RECOMANDARE: Amestecați cu ulei și ungeți preparatele BBQ. Se pârlește ușor – nu este potrivit pentru expunere la foc direct.

6

SMOKEY SALT (Sare de Mare Afumata) SMOKEY SALT (Sare de Mare Afumata) SMOKEY SALT (Sare de Mare Afumata) 150g Cea mai potrivită la BBQ și la Grătare, dintre toate sărurile. Gustul nobil al sării combinat cu intensititatea afumăturii. oferă... 20,00 Lei incl. 9% TVA

Sare BBQ - Sare de Mare Afumată, 150gr. (ex. Sare Șvabă Afumată, schimbare gamă și etichetă)

Afumat cu lemn de fag si brad, conform rețetei tradiționale.
Gustul delicios a sării afumate se potrivește bine cu tocănițe, tochituri, fripturi, pește și evident la grătare (recomandat la un steak).
RECOMANDARE: Adăugați la sfârșitul gătitului.

Să sfârâie Grătarele! - Un BBQ plăcut cu cei dragi!