Halleluja

Utilizăm modulele cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Dacă veți continua să utilizați site-ul nostru, vom presupune că sunteți bucuroși să primiți toate cookie-urile de pe acest site. Politica de confidentialitate

Festivalul Plantelor SONNENTOR!

15 august, ziua mult așteptată! Bucuria crește pe măsură ce deschidem porțile noastre și sărbătorim împreună cu tine festivalul Plantelor SONNENTOR!

Festivalul Plantelor SONNENTOR!
Festivalul Plantelor SONNENTOR!

Punctul culminant al anului a sosit. Te așteptăm să petreci cu familia SONNENTOR o zi de neuitat! În mod tradițional, începem ziua la 9:30 cu Sfânta Liturghie și ulterior cu binecuvântarea plantelor. Suntem însoțiți de cântece ale corului de copii "Jungschark Großgöttfritz".

Te așteaptă:

- Decernarea premiului secera de aur și mesagerul soarelui

- Prelegere susținută de Johannes Gutmann: „Creșterea oportunităților de criză”

- Piața fermierului cu partenerii SONNENTOR

- Cooking-Show pe tema „Bucurați-vă de bucătăria familială durabilă”

- Foodtrucks cu delicatese ecologice

- Autobuze organizate direct la festivalul de plante la Sprögnitz și multe altele!

Jocuri, distracție și multă muzică

Alătură-te familiei SONNENTOR într-un program colorat pentru a petrece o zi plină de bucurie și distracție. În castelul de paie și tobogane construite din lădițteîncepe aventura pentru fanii cei mici. Într-o atmosferă festivă. puteți încerca să faceți săpun cu propriile mâini sau gustați noile produse la punctele de degustare creative -aceastea sunt doar cîteva dintre atracțiile festivalului de Plante SONNENTOR.

Participă la un tur ghidat prin hala de plante, cu miros de Menta Menta Menta 50g Piperat și mentolat la gust, ceaiul de mentă ajută digestia, asigură o minte limpede și este o băutură răcoritoare minunată. În... 14,00 Lei incl. 5% TVA Scortisoara Ceylon - baton Scortisoara Ceylon - baton Scortisoara Ceylon - baton 18g Trezeşte amintirile din copilăria pofticioasă. Se foloseşte la gătit, oferind o trăire fascinantă al gustului. Se fierbe cu prepar... 10,50 Lei incl. 5% TVA și Chimen Chimen Chimen 60g Cunoscut ca având puteri miraculoase, care alung "spiritele rele". Remediu vechi, tradiţional pentru probleme digestive (de adăugat ... 9,00 Lei incl. 5% TVA , care te cufundă în lumea noastră de plante și mirodenii. Aruncați o privire în culise și aflați lucruri interesante despre originea și  istoria noastră, procesarea și producerea ceaiurilor și condimentelor noastre SONNENTOR.

Descarcă Programul întreg (lb. germană) de aici:

Așteptăm cu nerăbdare să sărbătorim alături de tine!

INTRARE GRATUITĂ!

POȚI VENI CU AUTOBUZ, VEZI CURSE AICI: