INFORMAȚII UTILE

Situația pandemiei Coronavirus, COVID-19, la SONNENTOR ¦ Unele dintre magazinele partenere SONNENTOR sunt deschise ca de obicei. Comenzile din magazinul online sunt posibile în orice moment. ¦-UPDATE: 06 Aprilie 2020¦
INFORMAȚII UTILE
INFORMAȚII UTILE

Având în vedere situaţia excepţională la nivel mondial de pandemie şi starea de urgenţă declarată oficial în Romania de preşedintele ţării, precum şi de măsurile luate şi recomandările făcute de către executivul ţării şi de comitetul special de urgenţă, noi, cei de la SONNENTOR, am luat măsuri pentru a adapta activitatea noastră la noua situaţie generată şi monitorizăm cu atenţie evoluţia şi starea de facto pentru a continua activitatea noastră în concordanţă cu dinamica evenimentelor. Prioritară este siguranţa şi sănătatea noastră, a tuturor, fie angajaţi, fie colaboratori, fie clienţi finali ai produselor noastre.

Magazine SONNENTOR

Posibil ca unele dintre magazinele reprezentanță, Departamente de Specialitate SONNENTOR, unde de obicei vă făceați cumpărăturile, să-și fi suspendat activitatea, sau să fi închis închis, în această perioadă, așa că vă îndrumăm să achiziționați ON-LINE sau să vă orientați către alte magazine din zonă care sunt deschise. Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0744 318 158. Lista magazinelor Departamente de Specialitate SONNENTOR și detaliile de contact ale acestora le puteți accesa AICI!

Desigur si din cele care au rămas deschise și-și continuă activitatea s-ar putea să-și schimbe orarul de funcționare, adaptându-se și ei la rândul lor la noua situație.

Magazin ONLINE

Chiar dacă unele magazine Departamente de Specialitate SONNENTOR s-au închis sau vor închide sau alte magazine partnere și colaboratoare îsi închid ușile, magazinul nostru ONLINE este deschis și disponibil în permanență pentru Dumneavoastră!

Noi respectăm distanțarea socială pe care o și recomandăm tuturor partenerilor, colabratorilor, prietenilor și fanilor noștri. Angajaţii noştri de la depozit lucrează în ture pentru a evita contactul direct între ei, am instituit norme de igienă mai ridicate, mai stricte şi monitorizate, precum v-am anunțat încă dinaintea declarării stării de urgență, adaptându-ne astfel la situaţia excepţională de pandemie atât pe plan local cât și la firma "mamă" și "soră" din Austria si Cehia.

Mulți clienți au acum nevoie de hrană sănătoasă acasă. Aceasta include și ceaiuri, condimente, cafea, dulciuri, delicatese ... bunătățuri Ecologice oferite de SONNENTOR direct de la fermierii noștri certificați și controlati în Agricultura Ecologica.


Livrare On-Line:

Trimitem pachetele noastre însorite cât mai curând posibil. Cu toate acestea, din cauza situației actuale, termenele de livrare pot fi mai lungi. 

Vă garantăm că toate produsele noastre continuă să fie monitorizate cu mare atenţie de managementul calităţii precum şi că standardele noastre nu sunt afectate, ba din contră, sunt mult mai stricte în această perioadă.

Vă mulţumim pentru înţelegere,

O Primăvară Însorită!

Să trecem cu bine de această perioadă, împreună!

#staiacasadepasti #staiacasa #beaceai #hranasanatoasa #produseecologice #sepoatesialtfel #farazahar #condimentebio #alimentebio #mierebio #keepcalmanddrinktea

SONNENTOR România