Halleluja

Utilizăm modulele cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Dacă veți continua să utilizați site-ul nostru, vom presupune că sunteți bucuroși să primiți toate cookie-urile de pe acest site. Politica de confidentialitate

Locul I in Top Profit România 2019

Continuăm Tradiția: Bucuria Crește în Mod Natural!

Locul I in Top Profit România 2019
Locul I in Top Profit România 2019

Soarele străluceste pe SONNENTOR cu sprijinul Dumneavoastră!

Cu mare bucurie vă aducem la cunoștiință faptul că SONNENTOR România a obținut următoarele diplome:

- Loc 1 in Top Profit 2019 și


- Loc 2 in Top Afaceri 2019 


editat de Lista Firme, luând in calcul cifrele pentru anul 2018, in domeniul "Comerț cu ridicata cu cafea, ceai, cacao și condimente" in judetul Mureș.

Precum știți SONNENTOR este un operator Ecologic, comerciant exclusiv de produse Ecologice, cea ce ne bucură și mai mult pentru aceasta prestigioasă distincție primită! 

Top pentru Microintreprinderi, localitatea REGHIN, domeniul 46: Comert cu ridicata cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete, conform bilant 2018.

Vă mulțumim și în numele fermieriilor noștri pentru încredere, suport și susținerea continuă. Suntem onorați să vă avem alături în lumea noastră ecologică ... unde bucuria crește în mod natural... !!!

Este un premiu care aparține in aceeași măsură întregii echipe SONNENTOR România, grație profesionalismului și dăruirii de care dau dovadă, dar și partenerilor și mai ales clientilor noștri, care investesc în noi și ne acordă încredere!

Multumim!