Halleluja

Utilizăm modulele cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Dacă veți continua să utilizați site-ul nostru, vom presupune că sunteți bucuroși să primiți toate cookie-urile de pe acest site. Politica de confidentialitate

Noi spunem: Adio Zahăr!

O lună fără zahăr!

Noi spunem: Adio Zahăr!
Noi spunem: Adio Zahăr!

Avem o misiune: împreună renunțăm la zahăr o lună de zile.

Poți renunța o lună de zile la prăjituri, ciocolată, biscuiți și chiar și la pâinea din supermarket timp de 30 de zile? Alătură-te provocării noastre și împărtășește-ți experiențele tale cu noi. #adiozahăr

Regulile Jocului

30 de Zile fără:

  • Zahăr adăugat (Dulciuri, Băuturi Răcoritoare, Pâine, Dressing etc.)
  • Alternative la zahăr (îndulcitor Xylitol, Stevia, Miere etc.)

Doar fructele și fructele uscate îndulcesc stomacul. Cu toate acestea, cât de exact vrei să reduci zahărul din meniul tău, desigur, depinde doar de motivația ta. Oricum, noi, la SONNENTOR, am renunțat la zahăr pentru luna august. 

De ce fără zahăr?

Nu este un zvon - consumăm prea mult zahăr și acest lucru poate avea consecințe grave asupra sănătății. Zahărul te face lent, gras și bolnav. De fapt, consumul enorm de zahăr în ziua de azi este în mare parte responsabil pentru obezitatea crescândă și pentru multe dintre bolile civilizației, cum ar fii diabet, arterioscleroză, hipertensiune arterială etc.

Dacă nu consumi zahăr timp de o lună, vei observa că rafturile noastre din supermarket sunt pline de mâncare cu adaos de zahăr. Chiar și multe alimente care par atrăgătoare la prima vedere conțin zahăr adăugat.

Renunțarea conștientă la zahăr industrial poate avea multe efecte pozitive asupra organismului nostru. Nu doar senzația gustului ar trebui să fie mai fină și pofta de dulciuri să fie redusă, dar, de asemenea, pot fi contracarate problemele cu digestive, somnul și pielea. Starea generală de sănătate se poate îmbunătăți astfel considerabil. Destul de fain fără zahăr, nu?

Și după 30 zile?

După 30 de zile de post de zahăr este logic să te obișnuiești încet cu dulce și să integrezi alternative de zahăr, cum ar fi  Zahar din Flori de Cocos - Stoc limitat Zahar din Flori de Cocos - Stoc limitat Zahar din Flori de Cocos - Stoc limitat 300g Zahărul din flori de cocos este obținut din nectarul florilor palmierului de cocos. Este o alternativă prețioasă pentru zahărul con... 33,00 Lei incl. 5% TVA Miere Manuka (TA 25+) 250 g Miere Manuka (TA 25+) 250 g Miere Manuka (TA 25+) 250 g Această miere provine din nectarul florilor arbuştului Manuka (lat. Leptospermum scoparium), care cresc în regiunile muntoase din Noua... 175,50 Lei incl. 5% TVA  sau Mere si mirodenii (fara zahar) Mere si mirodenii (fara zahar) Mere si mirodenii (fara zahar) 500 ml Acest Punch magic de mere se ridică cu siguranță la nivelul așteptat: creează într-o clipă o atmosferă de Crăciun în ceașcă. ... 36,50 Lei incl. 5% TVA , cu moderație în dietă. Este important să nu distrugi imediat efectele pozitive ale renunțării și să revii la obiceiurile vechi. Privește-o ca pe o oportunitate și ca o introducere într-o viață sănătoasă cu zahăr redus!

Produse recomandate: