Halleluja

Utilizăm modulele cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Dacă veți continua să utilizați site-ul nostru, vom presupune că sunteți bucuroși să primiți toate cookie-urile de pe acest site. Politica de confidentialitate

Răcorit din interior

Mâncați cu noi împotriva căldurii! Aceste condimente și mirodenii aduc - din interior, o răcoare plăcută vieții.

Răcorit din interior
Răcorit din interior

Când temperatura din termometru tot crește și tot crește, uneori invidiem gerbilii. Micile rozătoare inteligente întră în somnul de vară până când se va termina canicula. Dacă nu ar trebui să lucrăm, am fi și noi de acord să intrăm într-o stare de estivație imediat! Și tu? Altfel trebuie să punem stăpânire pe temperaturi mari într-un mod diferit. - Ce zici de mâncare?

Sfaturi blânde, dar eficiente, sunt la îndemână de la bucătăria antică Ayurvedică indiană. Recomandă condimente precum Cardamom Cardamom Cardamom 30g În India, cardamomul este venerat ca regele mirodeniilor. Capsulele verzi sunt recoltate manual, ceea ce le face deosebit de valoroase. ... 14,50 Lei incl. 5% TVA , Coriandru Coriandru Coriandru 35g Folosit la pâine, pentru un gust consistent, la fripturi Coriandrum Sativum 9,00 Lei incl. 5% TVA și Fenicul Fenicul Fenicul 200g Ceaiul de fenicul are multe proprietăți minunate, un ceai popular atât pentru mame cât și pentru copii. Cu note dulci, ușor picante... 19,50 Lei incl. 5% TVA  la căldură. Pe lângă alte atribute pozitive (digestive și calmează stomacul), acest triumvirat de mirodenii are un efect de răcire a corpului la consumație. Mai ales în combinație cu alimente cu efecte similare plăcute: iaurt, ciuperci, vinete, ardei, dovlecel, roșii, broccoli, hrișcă, orz și fructe, în special fructe citrice.

Dar nu numai condimentele coboară termostatul interior. Chiar și plantele sunt utile vara pentru anti-transpirație: Creson Creson Creson 120g Frunzele tânăre de creson sunt delicioase în salate, maioneză, brânzeturi sau mâncăruri cu ou. Gustoase pe o felie de pâine cu un... 10,00 Lei incl. 5% TVA , Leustean Leustean Leustean 15g Verdeaţa de nelipsit din ciorba tradiţională. Recomandat şi în tocăniţe de legume, dar şi la gătirea friturilor de miel sau porc... 9,00 Lei incl. 5% TVA  și Coada Soricelului Coada Soricelului Coada Soricelului 50g Planta lui Achilles este în uz de pe vremea Troiei datorită proprietăților ei minunate. Merge bine cu legume gătite, având un gust ... 14,00 Lei incl. 5% TVA . Dacă doriți să pregătiți un ceai rece de Menta Menta Menta 50g Piperat și mentolat la gust, ceaiul de mentă ajută digestia, asigură o minte limpede și este o băutură răcoritoare minunată. În... 14,00 Lei incl. 5% TVA  ,foarte răcoritor - este tot o idee bună! Dar rețineți: cu cât este mai rece băutura, cu atât mai multă muncă pentru organism, care trebuie să încălzească lichidul la aproximativ 37 ° C. Acest lucru necesită o cantitate enormă de efort - care se manifestă prin mărgele de transpirație. La fel este și cu deliciosul gelato. Da, din păcate.

Dar uneori merită să transpiri pentru ceva. De exemplu pentru o înghețată (credem noi)