Halleluja

Utilizăm modulele cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Dacă veți continua să utilizați site-ul nostru, vom presupune că sunteți bucuroși să primiți toate cookie-urile de pe acest site. Politica de confidentialitate

Vară, Soare, Sirop

Siropuri de fructe picante pentru serile de vară calde!

Vară, Soare, Sirop
Vară, Soare, Sirop

Pe măsură ce temperaturile cresc, devine și mai important să bei suficiente lichide. Ai nevoie să umplii paharul de mail multe ori, dar nu ai chef de o limondă prea dulce? Atunci alege siropurile fără zahăr. Fără ingrediente artificiale și îndulcit doar cu concentrate de fructe. Diluați cu apă rece, cuburi de gheață și fructe proaspete, devin rapid un cocktail de vară.

NOU: Sirop Turmeric-Lămâi

Siropul Turmeric-Lămâi este cel mai nou în familia siropurilor SONNENTOR. Această rădăcină galbenă este personajul principal al acestui sirop picant. Baza este ceaiul turmeric auriu. În rolul secundar: un parfum de lâmăie. Îndulcit numai cu sirop de pere, acest sirop galben auriu îți face ziua mai bună.

De la Ghimbir la Merișoare

Pe lângă turmeric, un al doilea “Star” îmbunățește sortimentul de sirop. Ghimbir-Lămâi este, de asemenea, potrivit pentru îndulcirea ceaiului, compotului, a salatei de fructe sau iaurtului. Îți dorești să te bucuri de un gust răcoritor dulce-acrișor? Atunci, siropul de Merișoare este prima ta alegere.

Descoperă toată gama de amestecuri de sirop de vară!