Halleluja

Utilizăm modulele cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Dacă veți continua să utilizați site-ul nostru, vom presupune că sunteți bucuroși să primiți toate cookie-urile de pe acest site. Politica de confidentialitate

Vreme Furtunoasă

Discomfortul din gât e pe picior de plecare!

Vreme Furtunoasă
Vreme Furtunoasă

Toamna incepe sa isi intre in drepturi si vremea rece la fel. Durerile în găt sunt un simptom frecvent in sezonul rece, anunțând de cele mai multe ori producerea unor iritații la acest nivel din pricina aerului rece si uscat. SONNENTOR vine în ajutor cu gama de produse Vreme Furtunoasă!

Sirop Muguri de Brad - Vreme Furtunoasă

Acest sirop Muguri de Brad - Vreme Furtunoasa Muguri de Brad - Vreme Furtunoasa Muguri de Brad - Vreme Furtunoasa 250ml a se dilua cu 1:8 Companionul ideal, cu aroma deosebită a mugurilor de brad, în lunile reci de iarnă. Pentru a vă bucura pe depli... 30,50 Lei incl. 5% TVA  este denumit în limba germană Kutz-Wipferl! Kutzen înseamnă tuse în Austria. Și Wipferl? Acestea sunt mugurii fini ai bradului. Siropul Kutz-Wipferl este companionul ideal în timpul sezonului de tuse. Acest sirop miroase și are un gust picant de pădure, care se consumă fie diluat sub formă de suc, fie cite o linguriță de sirop concentrat. Siropul este de asemenea excelent pentru îndulcirea ceaiului, a compoturilor, a salatelor de fructe și a iaurturilor. O brad frumos, te iubim!

Sirop Muguri de Brad Vreme Furtunoasă - 250 ml

Ingrediente: Zahăr brut din Trestie şi infuzie concentrată din: 5% Muguri de Brad, Cimbru de cultură, Pătlagină, Salvie şi Mentă.

Ceai Vreme Furtunoasă

În sezonul rece, acest ceai de tuse nu trebuie ratat. Disponibil sub formă de ceai vrac Vreme Furtunoasa Vreme Furtunoasa Vreme Furtunoasa 50g Acest amestec de salvie, flori de tei, mușețel și flori de soc este un excepțional digestiv, cu un gust dulce subtil este perfect pen... 17,50 Lei incl. 5% TVA  sau pliculețe ambalate individual  Vreme Furtunoasa Vreme Furtunoasa Vreme Furtunoasa 18plic AI Acest amestec de salvie, flori de tei, mușețel și flori de soc este un excepțional digestiv, cu un gust dulce subtil este perfect pen... 14,50 Lei incl. 5% TVA Amestecul de salvie, flori de tei, mușețel, mentă și flori de soc strălucește în ceașcă într-un galben bogat și are un gust picant, foarte aromat și revigorant. Ceaiul merge bine cu mâncăruri din bucătăria modernă și sănătoasă și este, de asemenea, un excepțional digestiv, cu un gust dulce subtil perfect pentru stomac.. Un “Must-have” pe raftul tău de ceaiuri!

Ceai Vreme Furtunoasă vrac - 50 g

Ceai Vreme Furtunoasă 18 pliculețe ambalate individual x 1,5 g - 27 g 

Ingrediente: Mentă, Salvie, Mușețel, Cimbru de cultură, Flori de Tei, Flori de Soc

Adio durere de gât!