Farmacia Ta din Gospodărie!

Ceaiuri din Plante vrac SONNENTOR relansate în ambalaje prietenoase, atât cu mediul înconjurător cât și vizual!
Farmacia Ta din Gospodărie!
Farmacia Ta din Gospodărie!

Ele cresc pe marginea drumului, în grădină sau în jurul casei: mentă, frunze de mur, sunătoare, urzică și multe alte plante. Unele dintre ele par buruieni enervante, dar beneficiile lor speciale sunt redescoperite în ultimii ani.

Deși cunoștințele despre puterea vindecătoare a naturii sunt la fel de vechi ca și umanitatea însăși. Terapeuții și vindecătorii precum Hildegard von Bingen, Paracelsus sau "Pastorul Plantelor" Hermann-Josef Weidinger au vorbit și au scris despre efectele benefice ale plantelor. Dar înțelepciunea lor despre aceste plante a dispărut treptat, iar mulți oameni au recurs la utilizarea substanțelor sintetice, nepronunțabile, cu efecte secundare nesfârșite.

Totuși în ultima perioadă aceste vechi comori ale naturii ies din nou la iveală. Din obiceiuri și tradiții străvechi se crede că există o plantă vindecătoare pentru fiecare boală. De la "A" pentru Achillea Millefolium, Coada Șoricelului, la "Z" pentru Zinc, un micro nutrient important care apare în multe din aceste plante – veți fi surprinși să aflați cât de tămăduitoare sunt aceste minunate plante. Ajutorul nostru – 24 de soiuri de ceai vrac, vârsat, care să vă ajute să treceți peste perioade nefavorabile, totul din culturi Ecologice controlate ș certificate, provenite direct de la fermierii noștri.

"Toate Câmpiile și Pădurile, Toate Dealurile și Versanții sunt Farmacii" - Paracelsus

Secretul ceaiurilor vrac

Ceaiurile noastre de Plante sunt un semn de muncă manuală și de apreciere a fermieriilor noștrii. Ambalat și etichetat cu mâna, frunze mari, flori întregi păstrează uleiurile esențiale și garantează o aromă intensă desăvărșită la infuzare.

Detoxifiere prin Post

O metodă populară de a regenera corpul și sufletul și de a câștiga mai multă vitalitate este postul. Desigur, renunțarea completă la alimente nu este ușor pentru toată lumea. Astfel, vă puteți bucura de mai multe variante de post, unde cîteva alimente selectate sunt totuși permise și efectul de sănătate este similar cu cel al postului negru. S-o denumim "Post ușor".

Ce nu poate lipsi? Ceaiurile de plante care activează puterea de curățare a corpului  Ovaz VerdePapadieUrzica  și  Frunze de Canepa . Spune "la revedere" toxinelor!

Vară și flori

Vara, soare, flori. Aceste plante de vară aromatice nu numai că sunt foarte aspectuoase. De asemenea, în ceașca de ceai LevănțicăMusetelCoada SoriceluluiSunatoare și  Galbenele arată foarte bine. Ele sunt întotdeauna benefice. Și, oh, ce frumos miroase!

Pentru Femei și Pentru Bărbați

Plantele nu fac discriminări, ele ajută pe fiecare bărbat și pe fiecare femeie. Cu toate acestea, există unele plante medicinale care se adresează în mod specific nevoilor femeilor și bărbaților. În timp ce  Frunze de Zmeur și  Cretisoara sunt populare pentru Doamne, Pufuliță cu flori mici este planta aleasă, când vine vorba de bunăstarea bărbatului.

Lămâios & Mediteranean

Aromele cu lămâie au un efect răcoritor, relaxant și promovează senzația de bine - exact răcorirea potrivită în zilele călduroase de vară. Dar chiar și în timpul anului aceste plante  LemongrassRoiniță  și  Lamaita - Verbina aromata , le aducem cu plăcere în ceașca noastră de ceai. Astfel scurtăm timpul de așteptare pentru următoarea vacanță cu vise mediteraneene.

Mentă răcoritoare

Menta este una dintre cele mai populare plante la nivel mondial datorită gustului răcoritor. Stă la baza multor amestecuri de ceai din plante, dar să nu fiți timizi în privința performanței solo.

Dimpotrivă, fiecare din cele aproximativ 30 de tipuri de mentă are un gust foarte individual, care invită papilele gustative la dans.

Am ambalat două soiuri foarte speciale sub formă de ceaiuri vrac Mentă  și  Izma Buna . Păstrarea unui "cap rece" nu a fost niciodată mai ușor!

Întărește-ți sistemul imunitar

Apar primele simptome de răceală? Parcă ai avea o broască în gât și ți se face piele de găină? Atunci, o ceașcă de ceai fierbinte este considerată o armă deosebit de eficientă pentru a scăpa de aceste simptome.

Ei bine, ceiurile acestea au un gust bun. Cei care vor să meargă la sigur se bazează pe plantele care întăresc sistemul imunitar. Recomandarea noastră: Salvie , Cimbru (de cultura)Flori de Soc  și  Flori de Tei .

Calmează-ți stomacul

Ascultă-ți stomacul! Pentru că deciziile de la mijloc sunt expresii a ceea ce ne dorim cu adevărat și, de cele mai multe ori, cele mai bune. Pentru aceasta însă senzația intestinală trebuie să fie bună, iar un stil de viață agitat și alimentele abundente sigur că distrug stomacul.

Fie că e Fenicul , Nalba (de padure)  sau  Muntele Grecesc - aceste plante pun centrul corpului în echilibru.

Produse recomandate:

incl. 5% TVA, plus livrare

Coada Soricelului

14,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Cretisoara

13,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Fenicul

20,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Flori de Soc

20,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Flori de Tei

14,50 Lei
Stoc epuizat

Frunze de Canepa

14,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Frunze de Zmeur

13,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Galbenele

16,50 Lei
Stoc epuizat

Izma Buna

14,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare