Cerințe de calitate & Certificare Ecologică

Lucrurile bune se fac în timp. Această înțelepciune fără vârstă stă la baza orientărilor noastre de calitate.
Cerințe de calitate & Certificare Ecologică
Cerințe de calitate & Certificare Ecologică

 

Natura nu are nevoie să fie ajutată artificial. Nici coloranții, nici aromele artificiale sau conservanții nu contaminează aromele SONNENTOR. Solul sănătos, manipularea sensibilă a naturii și experiența acumulată de-a lungul mai multor ani fac ca produsele SONNENTOR să fie naturale și autentice.

Audite la fermeO parte importantă a managementului calității este și cooperarea între noi și cu fermierii noștri contractuali. Din acest motiv, așa-numite "zile pe teren" sunt ținute în mod regulat.
Aceste "zile pe teren" sunt folosite pentru a face schimb de experiențe între ambele părți, pentru a discuta cerințele operaționale și organizaționale pentru fermierii SONNENTOR, pentru a corecta diferite erori și deficiențe posibile și, în final, pentru a îmbunătăți calitatea produselor SONNENTOR. Aceste "zile pe teren" sunt, prin urmare, o componentă importantă în sistemul de asigurare a calității SONNENTOR. Experiența și grija pe care fermierii o aduc cu produsele lor, precum și dedicarea muncii manuale, precum și tradiția de lungă durată contribuie la calitatea excelentă a amestecurilor de plante și condimente ale SONNENTOR.

Asigurarea calitățiiMăsuri amănunțite de asigurare a calității oferă produse SONNENTOR de înaltă calitate provenite din cultivarea Ecologică controlată.
Asigurarea calității începe cu o inspecție strictă de intrare (senzori, contaminare, reclamații etc.). Toate materiile prime și produsele ambalate trebuie să îndeplinească specificațiile SONNENTOR și criteriile de calitate. Ulterior, materiile prime sunt analizate microbiologic și pe diferiți agenți de pulverizare în laboratoare acreditate. Dacă analiza este satisfăcătoare, materia primă este eliberată pentru producție. În următoarele zone de producție, se utilizează detectoare de metal și magneți extrem de sensibili pentru a determina impuritățile metalice. Inspecțiile vizuale continue pentru impurități completează măsurile noastre stricte de asigurare a calității.

Managementul calității

Prin aplicarea unui sistem specific de gestionare totală a calității (TQMS) specific companiei, procesele și responsabilitățile sunt reglementate și calitatea necesară poate fi îndeplinită. TQMS introdus este documentat într-un manual de calitate (QMH) și descrie starea Ghidurilor de gestionare a calității.
Competența managementului calității SONNENTOR se bazează pe cultivarea noastră de către fermierii din fermele ecologice controlate și certificate. În acest fel, putem urmări întotdeauna originea fiecărui produs. Solurile sănătoase, manipularea sensibilă și experiența de zeci de ani sunt factori care transformă plantele în ierburi autentice SONNENTOR. Produsele nu conțin coloranți, conservanți, arome artificiale și sunt prelucrate cu atenție în peste 700 de produse. Multe dintre etapele de lucru sunt făcute manual și nu prin mașini. Acest lucru asigură ca gustul bun al ingredientelor naturale să se regăsească în fiecare ceai și condiment.