Nu cunoaștem limite când vine vorba de corectitudine și apreciere.

La urma urmei, lumea este un sat.
Nu cunoaștem limite când vine vorba de corectitudine și apreciere.

Fermierii se numesc “agricultores” în Nicaragua. Știm acest lucru pentru că avem de-a face direct cu partenerii noștri la nivel mondial: în Tanzania, Cehia, Albania, Germania, Nicaragua și România. Alte țări au, de asemenea, plante bune, cea mai fină cafea (care nu crește la noi) și flori magnifice.

Comerțul direct este echitabil!

Prin „comerț direct”, fermierul primește prețuri corecte pentru produsele lui - cu un risc de 0,00% pentru speculația prețurilor.

De ce nu suntem certificați Fairtrade? Pentru că nu vrem să ne bazăm pe un logo atunci când vine vorba de valoroasele noastre materii prime. Mai degrabă, preferăm să lucrăm direct cu fermierii noștri. În acest fel, putem fi 100% siguri că mărfurile lor îndeplinesc standardele noastre BIO-Ecologice de înaltă calitate și că fermierii sunt plătiți corect.

Produse regionale - la nivel mondial

La SONNENTOR, fermierii beneficiază de roadele muncii lor - și alături de ei, regiuni întregi. Datorită practicilor sustenabile a partenerilor noștri de cultivare internaționali, se adaugă valoare produselor lor. Produsele sunt recoltate manual și prelucrate la fața locului. Așa se creează locuri de muncă în zonele rurale și se asigură existența multor familii de fermieri de-a lungul mai multor generații. Cultivarea BIO protejează solurile și stabilește cele mai bune condiții pentru recoltele fertile pe termen lung.

Suntem convinși că aceasta este calea cea bună a cooperării internaționale și multe alte companii vor face în cele din urmă pasul către comerțul direct. Primul pas a fost făcut.

Sustenabilitate / Eroii coșului de Gunoi / Amprenta de Carbon / Protejăm Mediul / Permacultură / Fair Trade