Eroii Coșului de Gunoi

Aproximativ 70% din materialele noastre sunt fabricate din materii prime regenerabile
Eroii Coșului de Gunoi

Ghidul Ambalajelor

Ambalajul nu este doar un lucru vizual. În special în industria alimentară, ambalajele joacă un rol important: acoperă produsele și ingredientele lor valoroase și le protejează de pagubele din timpul transportului. Cu toate acestea, munții în creștere a deșeurilor de ambalaje sunt o problemă uriașă pentru planetă.

Știm că trebuie să ne asumăm responsabilitatea. În 2008 am inițiat trecerea de la materiale convenționale la materiale sustenabile. Aproximativ 70% din materialele noastre sunt fabricate din materii prime regenerabile. Acestea includ folii din fibră de lemn, pungi de ceai din fibre de banană, utilizarea hârtiei și cartonului. Ceea ce nu poate fi compostat, cum ar fi sticla și metalul, poate fi reciclat.

-Toate cutiile sunt certificate FSC®

-Nu mai există ferestre din plastic pentru o mai bună protecție a aromei

-Protecție aromă îmbunătățită, nu este nevoie de celofan în jurul cutiilor

-Materii prime regenerabile

-Cerneala de tipărire a fost înlocuită cu cerneală compostabilă

-Hârtie nealbită artificial, din fibre de banane textile și lemn

-Pliculețele de condimente sunt din folie de lemn

Desigur, nu ne odihnim pe lauri. Căutăm continuu modalități alternative de minimizare a deșeurilor din plastic pe bază de petrol sau alte materiale neregenerabile din ambalajele noastre. Nu sunteți sigur cum să aruncați ambalajul în mod corespunzător? Iată o privire de ansamblu asupra ambalajelor noastre:

O Generalizare a Pachetelor Noastre

Ceaiuri Vrac

Arome grozave, ambalaje reduse

Plantele cu frunze mari și bucățile mari de fructe sunt ambalate manual, pentru a păstra aromele cât mai bine. Ceaiurile vrac sunt o modalitate sustenabilă, deoarece au nevoie doar de foarte puține ambalaje.

Cutiile de transport pentru ceaiurile noastre vrac sunt fabricate din lemn provenit din pădurile certificate FSC®. Folia de ambalare este fabricată din fibre de lemn și este compostabilă.

Pliculețe de Ceai

De la pliculețe ambalate individual cu filtru dublu la pliculețe de ceai în formă de piramidă

De la filtru dublu la piramidă: pliculețele de ceai sunt cel mai popular mod de a savura ceaiul. Umplute cu frunze tăiate, bucăți de fructe și mirodenii, aroma se poate dezvolta rapid și intens în cupă. Perfect pentru cei care nu au timp.

Nou: Modificări Continue

Indiferent dacă este vorba despre pliculeț cu filtru dublu sau un pliculeț piramidă - ceaiurile noastre din pliculețe cu infuzie sunt ambalate în cutii din silvicultura responsabilă.

Ultima Modificare a Noastră: Din toamna anului 2019, folosim pliculețe de ceai cu protecție îmbunătățită a aromelor. Asta înseamnă că nu mai trebuie să punem celofan în jurul cutiilor noastre de ceai. Astfel se economisesc până la 20.000 kg de celofan din fibră de lemn în fiecare an. Îmbunătățirile sunt în desfășurare. Mai aveți o cutie care este acoperită cu folie? Nicio problemă, puteți arunca această folie de lemn în compostul de acasă.

Pliculețele ambalate individual cu filtru dublu

Pliculețele cu cameră dublă sunt probabil cele mai prietenoase cu mediul. Sunt fabricate din fibre dure ale bananelor textile (Abacá) și din fibre de celuloză selectate din lemn. Lemnul este certificat FSC® sau PEFC. Pliculețele de ceai au culoarea maro natural și nu sunt albite. Sunt mai ecologice decât pliculețele obișnuite de ceai, albite, decolorate artificial.

Folia de protecție a aromelor

Ambalăm pliculețele de ceai într-o folie de protecție a aromelor pentru a păstra aromele în timpul depozitării. Din toamna anului 2019 folosim folie din resurse 100% regenerabile. Noul amestec de hârtie și folie din fibre de lemn protejează perfect aromele produselor noastre. De asemenea, economisim 15.000 kg de plastic pe bază de petrol care a fost folosit anterior în amestecul de hârtie. În plus, am redus grosimea hârtiei la 40 g / m2, ceea ce a contribuit la economisirea a 22.000 kg de material de ambalare în fiecare an. Cerneala de imprimare este de asemenea compostabilă.

Condimente

în cutiuțe, solnițe metalice și sub formă de mostre de mirodenii condimentate

Reumpleți sau folosiți direct din pachete - toate condimentele noastre vin în cutii. Materia primă pentru cutie este lemnul din pădurile certificate FSC®. În cutie, condimentele noastre sunt protejate de folie de lemn compostabilă.

Condimente în solnițe metalice

Câteva dintre condimentele noastre sunt de asemenea disponibile în solnițe metalice și pot fi reumplute.

Apropo, solnițele noastre nu mai au o fereastră de vizualizare. Este păcat, deoarece înseamnă că nu putem privi condimentele noastre colorate. Ecologic, însă, are mult sens, deoarece economisim plastic și ne protejăm mai bine produsele. Noile solnițe sunt, de asemenea, mai durabile și, prin urmare, pot fi reutilizate mai bine decât cele vechi. Schimbarea continuă.

Mostre de condimente

Cutiile „Încearcă!” vă oferă posibilitatea de a cunoaște și a încerca mai multe din produsele noastre în cantități mici. Ca și în cazul condimentelor noastre, cutiile sunt fabricate din carton certificat FSC®, iar pliculețele cu mirodenii sunt confecționate din folie de lemn compostabilă.

Informații Suplimentare

Prin inovație și eforturi continue pentru îmbunătățirea ambalajelor noastre, am putut reduce semnificativ utilizarea materialelor plastice pe bază de petrol. Scopul nostru final este să trecem complet la materii prime regenerabile.

Amprenta de Carbon / Eroii coșului de Gunoi / Sustenabilitate / Protejăm Mediul