B2B

Descoperiţi diferenţa: SONNENTOR reprezintă prospeţimea, perfecţiunea calităţii, prelucrarea manuală atentă şi fireşte produse inovatoare, calitativ superioare şi valoroase, din culturi ecologice controlate.

Produsele noastre valoroase, fiind mărci înregistrate, sunt produse în zona Waldviertel, originea companiei, şi distribuite în toată lumea, fapt care ne motivează în munca noastră Parteneriii noştri sunt entuziasmaţi de creativitatea şi calitatea superioară oferită de noi într-o colaborare bazată pe încredere şi comerţ cinstit. Competenţa noastră majoră constă în trasabilitatea şi transparenţa liniei de producţie, calea integrală de la cultivarea plantelor până la produsele rafinate.  Relaţia noastră cu firmele distribuitoare şi totodată etica internă sunt distinse prin angajamente ferme, entuziasm, servicii complementarii, independenţă şi un simţ deosebit de responsabilitate şi corectitudine.  Managmentul atent sprijină compania în creşterea permanentă, sănătoasă, pe termen lung. Ne măndrim cu multe premii naţionale şi internaţionale pentru produsele şi munca noastră şi avem o încurajare continuă de la partenerii noştri.

Descoperiți Platforma Noastră B2B

Suntem bucuroși să vă prezentăm noua noastră platformă B2B, special concepută pentru a vă ușura colaborarea cu noi și pentru a vă oferi avantaje semnificative. La SONNENTOR credem în evoluție și îmbunătățire continuă. Noua noastră platformă B2B vă aduce numeroase beneficii pentru a face colaborarea cu noi mai eficientă și mai plăcută. Cu funcționalități noi și un design intuitiv, vă oferim o experiență mai bună de achiziționare și colaborare.

Cum Vă Ajutăm:

Așa cum știți deja, suntem specializați în produse ecologice de cea mai înaltă calitate. Pe platforma noastră, aveți acces mai rapid și mai ușor la întreaga noastră gamă de ceaiuri, condimente, cafea, miere și delicatese, făcând procesul de comandă și achiziționare mai fluent. Relația cu dvs. este esențială pentru noi. Prin intermediul platformei noastre îmbunătățite, vom facilita comunicarea, vă vom oferi servicii complementare și vom consolida legătura noastră deja puternică.

Cum Ne Găsiți:

Platforma noastră B2B -->>> https://b2b.sonnentor.ro/

Adresa de Corespondență Poștală:
S.C. SONNENTOR S.R.L.
Str. Dealul Brezii Nr.33/A
Reghin, 545300
Jud. Mureș
România

Telefon:
0741 065 666

E-Mail:
office@sonnentor.ro

Continuați Să Ne Susțineți:

Suntem încântați să continuăm această călătorie împreună cu dvs. și să ne dezvoltăm împreună. Cu platforma noastră B2B îmbunătățită, suntem pregătiți să facem următorii pași pentru a vă servi și mai bine. Vă invităm să explorați platforma noastră și să ne contactați pentru orice întrebări sau asistență de care aveți nevoie.

SC SONNENTOR SRL distribuie exclusiv produsele SONNENTOR pe piaţa din România si Bulgaria

Pentru detalii sau întrebări referitoare la produsele noastre vă rugăm să ne contactaţi direct.

Colaborăm cu firme partenere, care sunt distribuitorii produselor noastre. Pentru comenzi, din portofoliul nostru, apelaţi la dânşii cu încredere.

 • RADIX

  SC RADIX SRL

  Magazine Bio, Magazine Naturiste, Farmacii
  Țara

  România
  Contact
  Şoseaua Bucureşti nr.26
  Ciorogârla, Ilfov
  Tel. 021-306-02-10
  037-221-52-00
  www.radixplant.ro
   
   
  © SONNENTOR

  ORGANIC LIFE PARTNERS SRL

  Farmacii, Bacanii, Drogherii & HORECA
  Țara

  România
  Contact
  Bariera Vilcii nr 189,
  Craiova, Dolj
  Tel.0744318158
 • COLETTE 2019 LTD

  COLETTE 2019 LTD

  Magazine Bio, Magazine Naturiste, Pharma
  Țara

  Bulgaria
  Contact
  Zahari Zograf 57
  1415 Sofia
  Tel. +359-887562020
  © SONNENTOR

  Distribuitori internaționali

  Distribuitorii noștri internaționali
  Data

  01/11/2023