Sfeclă roșie cu ulei de chili și lămâi
Rețetă pentru

Sfeclă roșie cu ulei de chili și lămâi

Această salată de sfeclă are aceea senzație de FRESH!
  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fără gluten
  • Fără lactoză
Pentru 4 persoane
cca. 30 min

Ingrediente

Preparare

  1. Încălziți cuptorul la 180°C.
  1. Amestecați zeama unei lămâi cu chili, sare, rozmarin, siropul de arțar și uleiul de măsline într-o ceașcă.
  1. Curățați sfecla roșie și tăiați în cubulețe. Așezați-le pe o tavă și turnați peste marinata obținută. Așezați peste câteva felii de lămâie.
  1. Lăsați 20 minute în cuptor la copt. Poftă bună!

Produse recomandate:

Rozmarin

12,50 Lei
50,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

57,00 Lei/1000g

incl. 9% TVA, plus livrare

Chili Fulgi

14,50 Lei
32,22 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare