Steluțe Picante cu Scorțișoară și Migdale
Rețetă pentru

Steluțe Picante cu Scorțișoară și Migdale

Perfecte pentru zilele de Crăciun!
  • Vegetarian
Pentru 4 persoane
cca. 2 ore

Ingrediente

Preparare

  1. Se amestecă bine făina, cca. 200 g zahăr pudră, migdalele măcinate, condimentele și ciocolata răzuită.
  1. Untul se taie în cubulețe mici și se adaugă aluatului amestecând coaja de lămăie, 1 ou și 2 gălbenușuri de ou.
  1. Aluatul obținut lăsăm la frigider cel puțin 3 ore.
  1. Pe un fund de lemn presărat cu făină întindem aluatul și cu ajutorul formelor tăiem steluțe.
  1. Restul albușurilor de ou îl batem cu puțină zahăr pudră pînă obținem o spumă tare. Fursecurile așezate în tavă se ung cu glazura obținută dindin albuș. În cuptorul preîncălzit la 150°C lăsăm la copt cca.20 minute. Pentru a evita formarea aburilor lăsăm întredeschis ușa cuptorului cu ajutorul unei linguri de lemn.

Produse recomandate:

Cuisoare macinat

11,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

Zahar Vanilat

26,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare