Rețetă pentru
Legume marinate la grătar
Variantă vegetală pentru grill
Ingrediente
- 200 g dovlecei
- 200 g ardei gras
- 200 g vinete
- 200 g ciuperci
- Niște roșii cherry sau cocktail
- 2 căței de usturoi
- Un pic de ulei de măsline
- 100 ml oțet balsamic de mere
- Un pic de Adevărata Picanterie - Flori și Mirodenii
- Un pic de Sare Condimentată pentru Grătar
- Puțin Cimbru de Cultură
- Niște Rozmarin
Preparare
- Spălați bine legumele.
- Tăiați dovleceii felii. Înjumătățiți vinetele, ardeiul gras și ciupercile.
- Curățați și tăiați usturoiul bucățele. Marinați legumele cu uleiul de măsline și mirodeniile.
- Prăjiți legumele marinate pe grătar.
- Apoi stropiți cu oțet balsamic de mere și presărați cu Adevărata Picanterie - Flori și Mirodenii. Dacă este necesar, condimentați legumele cu Sare Condimentată pentru Grătar.