Rețetă pentru
Mic dejun cu inimioare
UN ALT FEL DE MIC DEJUN
Ingrediente
- 100 g fulgi de ovăz
- 200 ml lapte de migdale
- 1/2 linguriță vanilie măcinată
- 2 linguri de sirop de curmale sau curmale înmuiate în apă, făcute piure
- 1/2 bucată banană
- Un vârf de sare fină ayurvedică
- câteva linguri de iaurt (de soia) sau de ciocolată tartinabilă
- zmeură proaspătă sau congelată
- Deliciul fructelor
Preparare
- Se preîncălzește cuptorul la 200°C.
- Se amestecă ovăzul cu laptele vegetal și cu scorțișoara, vanilia, sarea și siropul de curmale.
- Scorțișoara și vanilia la micul dejun îți vor face inima să bată mai repede. Răsfață-te cu produse SONNENTOR de cea mai bună calitate - o investiție într-o zi reușită, pentru că mirosul mirodeniilor noastre proaspete are cu siguranță un efect de revigorare a stării de spirit!
- Se pasează banana și se adaugă la amestecul de fulgi de ovăz.
- Lasă amestecul să crească timp de câteva minute. Dacă este prea lichid, mai adaugă fulgi de ovăz; dacă este prea solid, mai adaugă lapte.
- Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și se întinde amestecul în forme de inimioare.
- Se coace timp de aprox. 20min, se lasă să se răcească puțin și se scoate din forme.
- Se întinde iaurtul sau ciocolata tartinabilă peste fulgii de ovăz și se presară cu zmeură și amestecul Deliciul Fructelor. Privește coptul biscuiților ca pe o meditație conștientă. Poți simți cum decorarea operelor tale de artă cu Deliciul fructelor îți deschide chakra inimii?
- Se servesc călduțe și se savurează în cuplu!