Mic dejun cu inimioare
Rețetă pentru

Mic dejun cu inimioare

UN ALT FEL DE MIC DEJUN
  • Vegetarian
  • Fără lactoză
Pentru 4 persoane
40 MINUTE

Ingrediente

Preparare

  1. Se preîncălzește cuptorul la 200°C.
  1. Se amestecă ovăzul cu laptele vegetal și cu scorțișoara, vanilia, sarea și siropul de curmale.
  1. Scorțișoara și vanilia la micul dejun îți vor face inima să bată mai repede. Răsfață-te cu produse SONNENTOR de cea mai bună calitate - o investiție într-o zi reușită, pentru că mirosul mirodeniilor noastre proaspete are cu siguranță un efect de revigorare a stării de spirit!
  1. Se pasează banana și se adaugă la amestecul de fulgi de ovăz.
  1. Lasă amestecul să crească timp de câteva minute. Dacă este prea lichid, mai adaugă fulgi de ovăz; dacă este prea solid, mai adaugă lapte.
  1. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și se întinde amestecul în forme de inimioare.
  1. Se coace timp de aprox. 20min, se lasă să se răcească puțin și se scoate din forme.
  1. Se întinde iaurtul sau ciocolata tartinabilă peste fulgii de ovăz și se presară cu zmeură și amestecul Deliciul Fructelor. Privește coptul biscuiților ca pe o meditație conștientă. Poți simți cum decorarea operelor tale de artă cu Deliciul fructelor îți deschide chakra inimii?
  1. Se servesc călduțe și se savurează în cuplu!