Respirație Ușoară pe orice Vreme Furtunoasă

Adio nas înfundat și discomfort în gât!
Respirație Ușoară pe orice Vreme Furtunoasă
Respirație Ușoară pe orice Vreme Furtunoasă

Zilele și mai ales diminețile au devenit din ce în ce mai reci. Durerile în gât sunt un simptom frecvent in sezonul rece, anunțând de cele mai multe ori producerea unor iritații la acest nivel din pricina aerului rece si uscat. Prin urmare sufletul și corpul trebuie încălzit și odihnit ca atare să-și recapete energia necesară. SONNENTOR vine în ajutor cu gama de produse Vreme Furtunoasă, care vă vor ajuta să treceți această perioadă cu bine și plini de energie. Prevenția este cuvântul magic!

Ceai Vreme Furtunoasă

În sezonul rece, acest ceai de tuse nu trebuie ratat. Disponibil sub formă de ceai vrac Vreme Furtunoasa  sau pliculețe ambalate individual  Vreme FurtunoasaAmestecul de salvie, flori de tei, mușețel, mentă și flori de soc strălucește în ceașcă într-un galben bogat și are un gust picant, foarte aromat și revigorant. Ceaiul merge bine cu mâncăruri din bucătăria modernă și sănătoasă și este, de asemenea, un excepțional digestiv, cu un gust dulce subtil perfect pentru stomac.. Un “Must-have” pe raftul tău de ceaiuri!

Ceai Vreme Furtunoasă vrac - 50 g

Ceai Vreme Furtunoasă 18 pliculețe ambalate individual x 1,5 g - 27 g 

Ingrediente: Mentă, Salvie, Mușețel, Cimbru de cultură, Flori de Tei, Flori de Soc

Sirop Muguri de Brad - Vreme Furtunoasă

Acest sirop Sirop Muguri de Brad - Vreme Furtunoasa  este denumit în limba germană Kutz-Wipferl! Kutzen înseamnă tuse în Austria. Și Wipferl? Acestea sunt mugurii fini ai bradului. Siropul "Kutz-Wipferl" este companionul ideal în timpul sezonului de tuse. Acest sirop miroase și are un gust picant de pădure, care se consumă fie diluat sub formă de suc, fie cite o linguriță de sirop concentrat. Siropul este de asemenea excelent pentru îndulcirea ceaiului, a compoturilor, a salatelor de fructe și a iaurturilor.

Sirop Muguri de Brad Vreme Furtunoasă - 250 ml

Ingrediente: Zahăr brut din Trestie şi infuzie concentrată din: 5% Muguri de Brad, Cimbru de cultură, Pătlagină, Salvie şi Mentă.

Adio durere de gât!

Respirație Ușoară!

Respirați adânc. Vă este greu? Atunci acest amestec este exact ce vă trebuie: Respiratie Usoara . Florile de soc, salvia și menta vă oferă o stare de spirit odihnitoare în zile grele. Salvia derivă de la "Salvare", în latina și în română este ușor de înțeles ... salvarea, vindecarea ... nimic mai adevărat decât că această plantă salvează, vindecă! Învățăturile lui Hildegard von Bingen conțin rețete și instrucțiuni terapeutice precise, precum și răspunsuri la întrebări morale legate de trup, suflet și mediu. 

Cum și aerul din încăpere contează foarte mult pentru vindecare Ulei Es. Am. Toate-s Bune! - Respiratie Usoara  este perfect pentru revigorare, curățarea căilor respiratorii și un dezinfectant excelent (Pentru Uz în Încăperi!).

Adio Durere În Gât

Din bătrâni se trage: "Pentru toate suferinţele există o plantă vindecătoare"! Cunoștințele despre puterea vindecătoare a naturii sunt la fel de vechi ca și umanitatea însăși. Terapeuții și vindecătorii precum Hildegard von Bingen, Paracelsus sau "Pastorul Plantelor" Hermann-Josef Weidinger au vorbit și au scris despre efectele benefice ale plantelor. Toți au avut în comun efortul de a crește bunăstarea oamenilor.

Ceai Adio Durere In Gat!

Când te ustură sau doare gâtul, acest amestec de ceai este cel potrivit pentru tine. Radiază galben din ceașcă, aroma sa picantă de plante ne amintește de gustul mierii. Nuanțe de mere coapte și o notă florală de soc întregesc acest ceai. Se potrivește perfect cu deserturi și prăjituri, precum și cu paste cremoase.

Dropsuri Toate-s Bune! Adio Durere in Gat!

Pur şi simplu delicioase și revigorante pentru cei Mici și cei Mari. De nelipsit în zilele reci și când simțiți primele semne de dureri în gât. Perfect şi în călătorii, cu cutie resigilabilă. O bucată nu va fi de ajuns!

Produse recomandate:

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 19% TVA, plus livrare

Respiratie Usoara

15,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Vreme Furtunoasa

18,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

Vreme Furtunoasa

15,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare