Rețetă pentru
Ardei grași ascuțiți cu o abundență de cuscus feta
... perfect pentru grătar!
Ingrediente
- 2 bucăți de ardei grași ascuțiți
- 100 g cuscus
- 50 g brânză feta
- 20 g de nuci de pin
- SMOKEY SALT (Sare de Mare Afumata)
- Voie Buna - Flori si Mirodenii
Preparare
- Fierbeți 100 ml de apă până la clocotire după care luați de pe foc și adăugați cuscusul și puțină sare afumată. Acoperiți și lăsați 10 minute. Măcinați fin 1 lingură de sare afumată într-un mojar sau într-o râșniță de sare. Prăjiți ardeiul gras pe ambele părți pe grătarul preîncălzit, până devine moale. Tăiați coada și condimentați ardeii cu puțină sare afumată.
- Amestecați cuscusul gătit cu feta, nuca de pin și amestecul de mirodenii "Voie Bună - Flori și Mirodenii", amestecați totul bine și umpleți ardeii. Aceștia pot fi mâncați reci sau puși din nou pe grătar la foc mic.