Ardei grași ascuțiți cu o abundență de cuscus feta
Rețetă pentru

Ardei grași ascuțiți cu o abundență de cuscus feta

... perfect pentru grătar!
  • Vegetarian
Pentru 4 persoane
45 minute

Ingrediente

Preparare

  1. Fierbeți 100 ml de apă până la clocotire după care luați de pe foc și adăugați cuscusul și puțină sare afumată. Acoperiți și lăsați 10 minute. Măcinați fin 1 lingură de sare afumată într-un mojar sau într-o râșniță de sare. Prăjiți ardeiul gras pe ambele părți pe grătarul preîncălzit, până devine moale. Tăiați coada și condimentați ardeii cu puțină sare afumată.
  1. Amestecați cuscusul gătit cu feta, nuca de pin și amestecul de mirodenii "Voie Bună - Flori și Mirodenii", amestecați totul bine și umpleți ardeii. Aceștia pot fi mâncați reci sau puși din nou pe grătar la foc mic.

Produse recomandate:

incl. 9% TVA, plus livrare