Rețetă pentru
Biscuiți vegani
O gustare dulce și sănătoasă făcută acasă rapid și ușor
Ingrediente
- 250 g făină integrală de grâu
- 5 linguri amidon de porumb
- 1 pachet de praf de copt
- 120 g zahăr
- 1 linguriță de Vanilie măcinată
- 2-3 picături de esență de portocale
- 200 ml apă minerală
- 90 ml ulei vegetal
Preparare
- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade căldură sus și jos. Pregătiți o foaie de copt și așezați hârtie cerata pe ea.
- Se amestecă împreună făina, amidonul, praful de copt, zahărul și vanilia. Apoi amestecați cu ulei, apă și esență de portocale.
- Intindeți aluatul sub formă de biscuiți pe foaia de copt. Aluatul ar putea încă să curgă puțin, deci este mai bine să lăsați puțin spațiu între bucățile individuale.
- La final presărați biscuiții cu puțin zahăr și coaceți timp de aproximativ 12 minute.