Rețetă pentru
Cocktail Ghimbir-Lămâi cu Portocale
Picant și înviorător în același timp, ideal pentru zilele fierbinți de vară!
Ingrediente
- 1 buc. Portocală
- 8 cl Sirop de Ghimbir-Lămâi
- 1 legătură de Roiniță
- 8 cl rom alb
- 8 cl Galliano sau lichior de Vanilie
- Cuburi de Gheață
- Apă Minerală
Preparare
- Spălăm portocala, tăiem in bucățele de 2-3 cm cu coajă cu tot, îndepărtăm sâmburii și le așezăm intr-o cană mare.
- Turnați siropul de Ghimbir-Lămâi peste portocale, rupeți frunzele de roiniță deasupra și pisați puțin cu un zdrobitor (Muddler). Adăugați romul și lichiorul de vanilie, și amestecați cu o lingură de bar.
- Umpleți cana cu gheață. turnați apa minerală peste. Decorați paharele cu o felie de portocală și frunze de roiniță, serviți cu pai.