Cocktail Ghimbir-Lămâi cu Portocale
Rețetă pentru

Cocktail Ghimbir-Lămâi cu Portocale

Picant și înviorător în același timp, ideal pentru zilele fierbinți de vară!
  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fără gluten
  • Fără lactoză
Pentru 4 persoane
cca. 5 minute

Ingrediente

  • 1 buc. Portocală
  • 8 cl Sirop de Ghimbir-Lămâi
  • 1 legătură de Roiniță
  • 8 cl rom alb
  • 8 cl Galliano sau lichior de Vanilie
  • Cuburi de Gheață
  • Apă Minerală

Preparare

  1. Spălăm portocala, tăiem in bucățele de 2-3 cm cu coajă cu tot, îndepărtăm sâmburii și le așezăm intr-o cană mare.
  1. Turnați siropul de Ghimbir-Lămâi peste portocale, rupeți frunzele de roiniță deasupra și pisați puțin cu un zdrobitor (Muddler). Adăugați romul și lichiorul de vanilie, și amestecați cu o lingură de bar.
  1. Umpleți cana cu gheață. turnați apa minerală peste. Decorați paharele cu o felie de portocală și frunze de roiniță, serviți cu pai.

Produse recomandate:

Roiniță

14,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare