Cremă de brânză cu busuioc și fasole cu rozmarin
Rețetă pentru

Cremă de brânză cu busuioc și fasole cu rozmarin

Gustul proaspăt al primăverii
  • Vegetarian
  • Fără gluten
Pentru 4 persoane
15 minute

Ingrediente

Preparare

  1. Pentru crema de brânză cu busuioc : Se spală frunzele de busuioc, se usucă și se toacă mărunt. Stoarceți lămâia. Se amestecă toate ingredientele și se întinde pe pâine proaspătă.
  1. Pentru tartina de fasole cu rozmarin: Clătiți fasolea în apă rece într-o strecurătoare. Se spală și se toacă foarte fin ceapa verde. De asemenea, tocați mărunt rozmarinul. Se incinge uleiul intr-o cratiță si se călesc ceapa verde si rozmarinul. Se deglazează cu apă. Asezonați cu Voie Buna - Flori si Mirodenii, sare ayurvedică și piper și gătiți acoperit timp de aproximativ 1 minut. Se toarnă într-o cană înaltă împreună cu fasolea și sucul de lămâie și se pasează fin. Măslinele se toacă mărunt și se amestecă.

Produse recomandate:

Busuioc

11,50 Lei
76,67 Lei/100g

incl. 5% TVA, plus livrare

Rozmarin

11,50 Lei
46,00 Lei/100g

incl. 5% TVA, plus livrare

29,00 Lei/100g

incl. 5% TVA, plus livrare

54,00 Lei/1000g

incl. 9% TVA, plus livrare

76,00 Lei/100g

incl. 5% TVA, plus livrare