Rețetă pentru
Cremă de brânză cu busuioc și fasole cu rozmarin
Gustul proaspăt al primăverii
Ingrediente
- CREMA DE BRÂNZĂ CU BUSUIOC:
- 1 pachet cremă de brânză (125g)
- Suc stors dintr-o jumătate de lămâie
- 1 pumn de busuioc(de preferat proaspăt)
- Niște Sare fina Ayurvedic, Originar din Himalaya
- 2 linguri de Voie Buna - Flori si Mirodenii
- TARTINĂ DE FASOLE CU ROZMARIN:
- 1 ceapă verde
- rozmarin(de preferat proaspăt)
- 3-4 linguri de apă
- 2 linguri de Voie Buna - Flori si Mirodenii
- 2 linguri ulei de masline
- Niște Sare fina Ayurvedic, Originar din Himalaya
- 240g fasole albă, prefiartă sau conservată
- Suc stors dintr-o jumătate de lămâie
- 80 de grame de măsline negre
- Amestec Boabe de Piper (măcinat)
Preparare
- Pentru crema de brânză cu busuioc : Se spală frunzele de busuioc, se usucă și se toacă mărunt. Stoarceți lămâia. Se amestecă toate ingredientele și se întinde pe pâine proaspătă.
- Pentru tartina de fasole cu rozmarin: Clătiți fasolea în apă rece într-o strecurătoare. Se spală și se toacă foarte fin ceapa verde. De asemenea, tocați mărunt rozmarinul. Se incinge uleiul intr-o cratiță si se călesc ceapa verde si rozmarinul. Se deglazează cu apă. Asezonați cu Voie Buna - Flori si Mirodenii, sare ayurvedică și piper și gătiți acoperit timp de aproximativ 1 minut. Se toarnă într-o cană înaltă împreună cu fasolea și sucul de lămâie și se pasează fin. Măslinele se toacă mărunt și se amestecă.