Rețetă pentru
Trufe cu ciocolată și cafea
Aroma fină de ciocolată armonizată perfect cu gustul intens al cafelei.
Ingrediente
- 200 ml frișcă
- Cafea din Spelta
- 2 lingurițe de sirop de agave
- 300 g ciocolată mocha
- 1 linguriță de cafea Aladdin ofera Mirodenii
- Instant Ciocolata Calda - Schlaukakao®
- 25 forme de hârtie pentru brioșe
Preparare
- Încălzește încet frișca, cafeaua spelta și siropul de agave într-o cratiță, dar să nu ajungă să fiarbă. Mărunțește ciocolata mocha, adaugă și amestecă până când ciocolata s-a topit. Apoi adaugă cafeaua condimentată Aladdin oferă Mirodenii. Lasă pasta obținută să se răcească la frigider 5 ore.
- Taie pasta inghețată porții mici cu o linguriță și formează bile. Rotește bilele în cacao și pune-le în formele de hârtie pentru brioșe.