Curry de cartofi cu migdale și conopidă
Rețetă pentru

Curry de cartofi cu migdale și conopidă

O rețetă de post pentru zile de primăvară
  • Vegan
  • Fără lactoză
Pentru 4 persoane
cca. 40 min

Ingrediente

Preparare

  1. Curățați ceapa și ghimbirul și tăiați-le cubulețe mici. Curățați, de asemenea, morcovii și țelina și tăiați-le în cuburi mici.
  1. Apoi curățați cartofii și tăiați-i bucățele. Rupeți conopida în bucăți mici.
  1. Lăsați uleiul de cocos să se încălzească într-o tigaie. Prăjiți legumele fin tăiate cubulețe (ceapă, ghimbir, morcovi și țelină) viguros, amestecând continuu. Reduceți focul și prăjiți scurt praful de curry. Adăugați laptele de cocos.
  1. Adăugați cuburile de cartofi și turnați apă până când totul este acoperit. Acum sărați ușor curry-ul și fierbeți cartofii timp de aproximativ 15 minute la foc mic.
  1. Adăugați bucățelele de conopidă și mazărea (adăugați puțină apă dacă este necesar) și fierbeți încă 10 minute.
  1. Condimentați după gust cu galangal. Prăjiți fulgii de migdale într-o tigaie fără grăsime și la final presărați curry-ul cu aceștia.

Produse recomandate:

Galangal macinat

13,00 Lei
32,50 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

Curry dulce

15,50 Lei
31,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

57,00 Lei/1000g

incl. 9% TVA, plus livrare