Prăjitură de ciocolată
Rețetă pentru

Prăjitură de ciocolată

Magia ciocolatei, îmbinată cu Deliciul Fructelor
  • Vegetarian
Pentru 4 persoane

Ingrediente

Preparare

  1. Se separă ouăle. Se bate untul cu zahărul și zahărul vanilat până când devine foarte pufos. Se adaugă treptat cele 6 gălbenușuri. Se adaugă ciocolata topită. Se amestecă făina cu praful de copt și se încorporează cu grijă în amestec.
  1. Se bat albușurile cu puțin zahăr până când se întăresc și se încorporează cu grijă. Se întinde amestecul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coace la 160-170 °C timp de aproximativ 25 de minute. Se unge prăjitura încă caldă cu gem de zmeură strecurat.
  1. Pentru glazura de ciocolată, se aduce smântâna la fierbere, se ia de pe foc și se adaugă ciocolata rasă. Se aduce la fierbere, amestecând continuu, până când se omogenizează complet. Se lasă să se răcească până când glazura devine de consistența smântânii. Acoperiți prăjitura cu glazura de ciocolată.
  1. Se presară Deliciul fructelor peste glazura caldă.

Produse recomandate:

40,00 Lei/1000g

incl. 9% TVA, plus livrare

Zahar Vanilat

28,50 Lei
57,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

Deliciul Fructelor

21,50 Lei
21,50 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

Gem de Zmeură și Izmă Bună - FructErou

Preț special 16,90 Lei Preț standard 26,00 Lei
67,60 Lei/1000g

incl. 9% TVA, plus livrare