Friptură în crustă de mirodenii
Rețetă pentru

Friptură în crustă de mirodenii

Preparat delicios la grătar
  • Fără lactoză
Pentru 4 persoane
30 minute

Ingrediente

Preparare

  1. Prăjiți carnea pe ambele părți pe grătar sau într-o tigaie fierbinte. Timpul de prăjire poate fi mai scurt sau mai lung, în funcție de nivelul dorit de gătit - ideal, aprox. 4 minute pe fiecare parte (roz). Apoi condimentați cu sare și Piper Negru măcinat.
  1. Sfatul nostru: Rafinați antricot-urile cu o crustă de mirodenii. Amestecați untul moale cu pâinea albă răzuită, usturoiul și mirodeniile și condimentați cu sare și piper. Presărați carnea cu muștar, întindeți amestecul de plante deasupra și apoi coaceți într-un cuptor fierbinte la 200 ° C . (aproximativ 6 minute)
  1. Sfat: Serviți cu salată de frunze verzi!

Produse recomandate:

29,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

20,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

170,00 Lei/1000g

incl. 9% TVA, plus livrare

22,67 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare