Guguluf pentru Sărbători!
Rețetă pentru

Guguluf pentru Sărbători!

Incredibil de bun si de aromat!
  • Vegetarian
Pentru 4 persoane
cca. 50 minute

Ingrediente

Preparare

  1. Amestecă ingredientele uscate: făina, ciocolata caldă instant, praful de copt, o parte din nuci, condimentele și un praf de sare. Separat, bate zahărul împreună cu ouăle, coaja de portocală rasă și zahărul vanilat. Într-un bol se amestecă compoziția de făină cu ouăle bătute adăugînd laptele și o parte din ulei.
  1. Forma de guguluf se unge cu ulei și se presară cu puțină făină și nuci. Toarnă aluatul obținut în forma de guguluf și dă-l la cuptor la 180 grade pentru 40 minute, sau până când guguluful trece testul scobitorii.
  1. După ce guguluful s-a răcit complet, răstoarnă-l cu grijă pe o farfurie și scoate-l din formă.
  1. Pentru glazură topește untul și amestecă-l cu ciocolata topită. Unge guguluful cu ciocolata caldă din belșug și lasă-l să se răcească.

Produse recomandate:

30,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

Zahar Vanilat

26,00 Lei
52,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

118,33 Lei/1000g

incl. 19% TVA, plus livrare