Rețetă pentru
Gulaș vegan à la ”Loți”
Picant și gustos - clasicul gulaș maghiar cu noul nostru amestec de mirodenii Gulaș à la ”Loți”.
Ingrediente
- 2 cepe mari
- 0,75 l bulion de legume
- 25 g unt vegan la temperatura camerei
- 100 g de seitan
- 1 lingură Boia Dulce
- 5 g Amestec de Mirodenii - Gulaș à la ”Loți”
- 1 linguriță Boia Iute
- 1/2 linguriță Măghiran
- 1 linguriță Sare
- 1 cartof
- 1 ardei verde
- 2 roșii tăiate cubulețe
- 0,5 căței de usturoi
- 50 ml vin roșu
Preparare
- Se încinge untul vegan într-o cratiță și se călește ceapa în el. Adăugați seitan dacă doriți și căliți câteva minute.
- Adăugați praful de boia de ardei, amestecul de mirodenii Gulaș à la ”Loți”, măghiranul și sarea, apoi prăjiți puțin.
- Adăugați bulionul de legume și fierbeți timp de 15 minute.
- Se adaugă cartofii tăiați cubulețe, ardeii, roșiile și vinul roșu. Pisați usturoiul și adăugați-l și pe acesta în oală, apoi lăsați să fiarbă încă 25 de minute.
- La final, asezonați cu sare și în funcție de gust adăugați, dacă simțiți nevoia, condimente sau vin roșu.