Legume la grătar
Rețetă pentru

Legume la grătar

O mâncare simplă, minunată, preparată cu amestecul de mirodenii BBQ Holy Veggie!
  • Vegetarian
Pentru 4 persoane
cca. 40 min.

Ingrediente

Preparare

  1. Pentru legume la grătar: Spălați ardei, îndepărtați sâmburii și tăiați în bucăți potrivite. Spălați zucchini, îndepărtați capetele și tăiațile în lungime în fășii de cca/ 1 cm. Curățați ceapa și tăiați în patru. Curățați usturoiul și presați-l într-un bol îmreună cu uleiul de măsline și mirodenii. Condimentați cu sare afumată și piper, Marinați legumele și lăsați la frigider timp de 1 oră.
  1. Pentru cartofi în folie: Spălați cartofii și cu ajutorul unei furculițe înțepați în câteva locuri. Ungeți-i cu ulei de măsline, presărați cu Holy Veggie și împachetati-i în folie și lăsați-i cca. 30-35 minute pe grătar.
  1. Așezați Zucchini direct pe grătar, restul legumelor într-o tavă grill. Întoarceți legumele după 3-4 minute, lăsați să se pătrundă.
  1. Pentru sosul VAMPIRE SLAYER DIP: Tăiați cepșoara fin, curățați usturoiul și presați-l într-un bol. Adăgați smântăna, cepșoara tăiată, condimentați cu Holy Veggie, sare și piper.
  1. Sugestie: Serviți legumele la grătar în tigăi rustice, alături de acest sos și decorați cu porumb.

Produse recomandate:

incl. 5% TVA, plus livrare

HOLY VEGGIE

15,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 9% TVA, plus livrare