Quiche cu sfeclă, hrean și topping de salată verde
Rețetă pentru

Quiche cu sfeclă, hrean și topping de salată verde

Un răsfăț plin de culoare pentru întreaga familie.
  • Vegetarian
Pentru 4 persoane
cca. 1 oră

Ingrediente

Preparare

  1. Pentru aluatul scurt, frământați rapid făina de speltă, untul, oul și sarea într-un aluat, înfășurați în hârtie de ceară de albine și lăsați la stătut în frigider pentru 30 de minute.
  1. Întindeți aluatul pe o foaie de hârtie de copt subțire în cerc, puneți tava de quiche unsă cu capul în jos pe aluat și întoarceți-le pe amândouă o dată, astfel încât aluatul să stea în tava de quiche. Tăiați marginile proeminente și folosiți-le pentru a umple eventualele goluri de la marginile quiche-ului și apăsați în jos. Ungeți baza de quiche cu ulei și înțepați cu o furculiță. Se pune din nou la frigider pentru 10 minute.
  1. Pentru topping-ul de quiche, amestecați ouăle cu sare și piper, amestecați iaurtul și adăugați cu grijă salata de sfeclă roșie scursă. Se condimentează cu amestec de condimente și mărar tocat și se întinde pe baza de quiche.
  1. Coacem la cuptor la 180 de grade timp de 30 de minute, după care se scoate. Marinați salata cu ulei de măsline și oțet. Întindeți salata verde în mijlocul quiche-ului. Quiche-ul se poate consuma călduț sau rece.

Produse recomandate:

Piper Negru macinat

Preț special 11,90 Lei Preț standard 14,50 Lei
23,80 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

Sare fina Ayurvedic, Originar din Himalaya

Preț special 23,40 Lei Preț standard 28,50 Lei
46,80 Lei/1000g

incl. 9% TVA, plus livrare

Totul Verde pentru Salate

Preț special 11,10 Lei Preț standard 13,50 Lei
74,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare