Supă de sfeclă roșie cu chiftele de quinoa și cocos
Rețetă pentru

Supă de sfeclă roșie cu chiftele de quinoa și cocos

SUPĂ CREMĂ DE SFECLĂ ROȘIE CU NOTE ASIATICE
  • Vegetarian
  • Fără gluten
Pentru 4 persoane
cca. 45 min.

Ingrediente

Preparare

  1. Curățați sfecla și morcovii și tăiați-le cuburi. Spălați și tăiați feniculul în bucăți.
  1. Căliți totul în puțin unt, turnați peste 1 l de apă și adăugați cuburile pentru supă, galangalul, chimionul și cimbrișorul.
  1. Fierbeți pînă se înmoaie legumele. Mixați totul cu un blender și adugați puțină smântână pentru gătit. Condimentați cu sare.
  1. Fierbeți Quinoa în apă sărată la foc mic 20 min, strecurați și lăsați să se răcească.
  1. Curățați hașmaua și tăiați-l fin. Amestecați Quinoa, cu hașma, ou, 4 linguri de fulgi de cocos și pesmet. Condimentațo cu sare, piper si mirodenii pentru orez Wong.
  1. Din compoziția obținută formați 8 chifteluțe de mărimea unei castane
  1. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și prăjiți chiftelele de Quinoa pînă devin aurii.
  1. Serviți chifteluțeje de Quinoa la supă și ornați supa cu fulgii de cocos rămase.

Produse recomandate:

incl. 5% TVA, plus livrare

Galangal macinat

10,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare