Rețetă pentru
Supă de Roșii și Caise
Fie rece sau feirbinte - întotdeauna o plăcere!
Ingrediente
- 1 buc. ceapă
- 5. buc. caise
- 700 g roșii
- 2 linguri ulei de măsline
- 300 ml apă
- 4 linguri Hildegard - supă de legume
- un praf de sare
- vdc. Piper negru măcinat
Preparare
- Se curăță ceapa și se taie mărunt. Se călește în puțin ulei de măsline.
- Caisele se spală, îndepărtăm sâmburele și tăiem în cubulețe. Adăgăm la ceapa călită și mai lăsăm puțin pe foc mic.
- Tomaten waschen und in Würfel schneiden. Tomaten, Wasser und Gemüsebrühe zu den Marillen in den Topf geben und aufkochen lassen. Roșiile spălate le tăiem cuburi, și împreună cu apa și condimente le adăugăm peste caise în oală. Lăsăm să fiarbă cca. 10 minute sub capac, la foc mic.
- Cu ajutorul unui blender mixăm totul și potrivim de sare și piper. Se servește cald sau răcit.