Rețetă pentru
Paste cu sparanghel la cuptor
O DELICATEȚE PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE!
Ingrediente
- 300 g paste din grâu spelta integral
- 500 g sparanghel alb
- 500 g sparanghel verde
- 20 g unt
- 250 ml smântână
- 100 ml smântână de gătit
- 4 ouă
- 100 g parmezan ras
- 2 căței de usturoi presat
- sare Ayurverdic
- nucșoară măcinată
- oregano
Preparare
- Se fierb pastele în apă sărată, se scurg și se lasă să se răcească.
- Curățăm sparanghelul și-l tăiem în bucăți de 2 cm.
- Topim untul într-o tigaie și prăjim puțin sparanghelul.
- Amestecăm pastele cu sparanghelul și-l așezăm într-o tavă formă ovală unsă cu unt.
- Restul ingredientelor le amestecăm și turnăm peste paste. Îl dăm 30 min. la cuptorul preîncălzit la 200 grade.