Scăricică picantă
Rețetă pentru

Scăricică picantă

cu 2 tipuri de sos
Pentru 4 persoane
cca.45 min

Ingrediente

Preparare

  1. Pentru marinată: Amestecăm într-un bol uleiul de măsline mierea, rozmarinul, cubulețele de roșii, sosul de soia, sucul de mere, Rub Me Tender, sarea afumată și piperul. Marinați coastele cel puțin o oră, dar se poate lăsa peste noapte la frigider.
  1. Preîncălziți grătarul și gătiți la foc indirect sub capac la o temperatura de 150 - 160 grade în jur de 75 - 80 minute, pînă devin crocante în exterior și suculent în interior.
  1. Pentru Vampire Slayer Dip - (sos vampir criminal) - tăiați arpagicul fin, curățați usturoiul și presați-il. Amestecați cu smântâna și potriviți de sare și piper
  1. Pentru Damn Hot Salsa - (sos salsa foarte picant) - tăiați roșiile și ardei iuți în bucățele mici. Amestecațiîntr-un bol ingredientele cu restul condimentelor: cilantro, Adevărata Picanterie, sare afumată, piper și zeama de lămâie, și lăsați puțin la rece.

Produse recomandate:

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

Rozmarin

9,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare

HOLY VEGGIE

14,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

RUB ME TENDER

14,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 9% TVA, plus livrare