Sirop de Cătină
Rețetă pentru

Sirop de Cătină

UN SIROP DELICIOS CU FRUCTE DE TOAMNĂ!
  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fără gluten
  • Fără lactoză
Pentru 4 persoane
45 minute

Ingrediente

Preparare

  1. Alegeți boabele de cătină, spălați-le bine și, dacă este necesar, congelați-le peste noapte (dacă nu a fost îngheț).
  1. Gătiti boabele de cătină cu suc de mere, suc de lamâie și scorțișoară până se înmoaie (până când fructele sunt încrețite).
  1. Se strecoară apoi printr-o cârpă sau o sită foarte fină și se fierbe din nou cu zahărul timp de 5 minute.
  1. Apoi umpleți siropul în sticle curate cât este încă fierbinte.
  1. Siropul de cătină poate fi păstrat la frigider câteva luni.

Produse recomandate:

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare