Rețetă pentru
Supă de Castraveți și Avocado cu Ridichi
Voie Bună - lingură după lingură...
Ingrediente
- 2 buc. Avocado
- 4 buc. Castraveți Fabio
- 2 buc. ceapă verde
- 1/2 lămâie - zeama obținută
- 1 lime - zeama obținută
- 8 buc. Ridichi roșii
- 1 lingură - Voie bună - flori și mirodenii
- un praf de sare fin Ayurverdic
- vdc. Piper negru măcinat
Preparare
- Tăiem în două Avocado și cu ajutorul unei linguri scoatem miezul din coajă. Trebuie imediat să stropim miezul fructului cu zeamă de lămâie și lime (altfel își schimbă culoarea).
- Curățați Castraveții și tăiați în bucăți. Ceapa verde se taie rondele, iar ridichii felii.
- Mixăm împreună Castraveții și Avocado. În caz că textura este prea groasă adăugăm puțină apă.
- Condimentăm cu sare, piper și Voie Bună - flori și mirodenii, și împărțim în boluri de supă. Se ornează cu felii de ridichi și rondele de ceapă verde.