Păstrăv marinat la grătar cu ciabatta
Rețetă pentru

Păstrăv marinat la grătar cu ciabatta

Pește proaspăt de la grătar!
  • Vegetarian
Pentru 4 persoane
40 min.

Ingrediente

Preparare

  1. Curățați peștii, spălați bine în interior și exterior, după care îi ștergeți cu prosop de hârtie de bucătărie.
  1. Topim untul și-l amestecăm cu Fish & Chicks. Curățăm usturoiul și-l tăiem felii. Cele 2 lămâi îi tăiem felii. Ungem peștele cu untul cu mirodenii și zeama de lămâie în interior și exterior.Umplem peștele cu felii de lămâie și cimbru..
  1. Rupem alufolia după mărimea peștelui, astfel ca să fie dublă. Așezăm peșteleîn folia pregătită și-l împachetăm. Prăjim peștele la grătar 18 - 25 minute, depinde de mărimea păstrăvului.
  1. Păstrăvul se potrivește perfect cu felii de ciabatta prăjit la grătar. Pentru aceasta tăiem Ciabatta felii, ungem cu usturoi și puțin ulei de măsline și prăjim la grătar pe ambele părți.

Produse recomandate

Piper Alb macinat

14,50 Lei
41,43 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

FISH & CHICKS

20,00 Lei
36,36 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare