Supă de morcovi cu ghimbir
Rețetă pentru

Supă de morcovi cu ghimbir

Morcovii se asortează bine cu ghimbirul în această supă relaxantă și încălzitoare
  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fără gluten
  • Fără lactoză
Pentru 4 persoane
30 minute

Preparare

  1. Curăță morcovii și taiei-i în bucăți. Taie mărunt o bucată de ghimbir de dimensiunea unui vârf de deget. Încălzește ușor uleiul de măsline, adaugă ghimbirul și mierea și călește puțin. Mierea cu ghimbir nu numai că conferă acestei supe dulceața necesară și o face ușor picantă, dar se asortează perfect și cu băuturile calde, cum ar fi ceaiul sau cacao. Este și un remediu ideal pentru roșu în gât.
  1. Adaugă morcovii, adaugă aproximativ un litru de apă și lasă la fiert până se înmoaie.
  1. Condimentează morcovii cu un pic de Smokey Salt și zdrobește-i până ajung un piureu fin.
  1. Pune supa caldă într-o farfurie și adaugă condimentele. Lasă cele două amestecuri de condimente să te invite să faci o plimbare printr-o pajiște magnifică de flori și să aduci florile acasă în bucătăria ta. Sunt un decor de bun gust pentru diverse supe sau salate. În cele din urmă, dacă este necesar, stropește câteva picături de ulei în supă.

Produse recomandate:

71,67 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

32,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

170,00 Lei/1000g

incl. 9% TVA, plus livrare

86,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare