Friptură de vită cu crustă de muștar
Rețetă pentru

Friptură de vită cu crustă de muștar

Are un gust bun și după ce se răcește!
  • Fără gluten
  • Fără lactoză
Pentru 4 persoane
1h.,30min.

Preparare

  1. Condimentați friptura de vită cu sare și piper. Se amestecă muștarul cu condimentul și se presară carnea de vită cu ea, apoi aceasta se pune într-un bol de grătar cu rozmarinul.
  1. Preîncălziți grătarul la 150 de grade. Folosiți lemne suplimentare dacă este necesar. Nu prăjiți carnea, ci așezați-o în mijlocul căldurii indirecte într-un bol de grătar și lăsați timp de 90 de minute. Întoarceți după 45 de minute.
  1. Temperatura de bază a fripturii trebuie să fie de 70 de grade. Un termometru de prăjire este recomandat în special pentru acest lucru. Timpul de gătit poate fi prelungit pentru bucăți mai mari.
  1. Înainte de servire, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați-o să se răcească cel puțin 5 minute.

Produse recomandate:

incl. 5% TVA, plus livrare

Rozmarin

10,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

RUB ME TENDER

15,00 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 9% TVA, plus livrare