Rețetă pentru
Supă Detoxifiantă de morcovi și turmeric
Nimic nu este mai bun decât o supă cu legume și condimente care să vă încălzească în zilele reci
Ingrediente
- 850 g morcovi
- 200 g pătrunjel rădăcină
- 1 ceapă
- o bucată proaspătă de 1 cm de ghimbir sau 1 linguriță de Ceai Ghimbir
- 1 L Supă de legume Hildegard
- 2 linguri Adio sare! - Legume din Grădină
- 2 linguri ulei de măsline
- 4 linguri Ghimbir - Lămâi (fără zahăr)
- 1 lingură Turmeric măcinat
- 1 praf de sare
- 1 praf de piper alb
- 300 g spanac
- 2 linguri de iaurt (vegan)
Preparare
- Se curăță morcovii și pătrunjelul. Se curăță ceapa și se taie mărunt. Se curăță ghimbirul și se dă prin răzătoare. Se pregătește un litru de supă de legume Hildegard. Conține mirodenii ca și Isop și Galangal, care vă încălzesc. Adăugați și 2 linguri de Adio sare - legume din grădină. Astfel obțineți o supă cu un gust foarte bogat fără să folosiți sare în exces. Începeți de azi noul stil de viață cu mai puțină sare și mai multă detoxifiere.
- Încălziți puțin ulei de măsline si căliți ceapa și ghimbirul ras. Adăugați morcovii și pătrunjelul tăiat și amestecați câteva minute. Turnați siropul de ghimbir-lămâie peste și lăsați să fiarbă puțin la foc mic. Adăugați turmericul auriu în supa de legume. Turnați supa de legume peste legumele călite și adăugați un praf de sare și piper alb. Lăsați să fiarbă 20-25 minute. Piperul alb Sonnentor se deosebește printr-o aromă fructoasă ce întregește gustul perfect al supei de legume. Noi procurăm piperul alb din Tanzania prin proiectul nostru de cultivare, astfel puteți fi siguri ce produs ajunge pe masa dvs. La sfârșit amestecați cu blenderul de mână supa până devine cremoasă.
- Se curăță usturoiul și se taie felii subțiri. Se blanșează puțin usturoiul și spanacul în supa de legume rămasă. Se pune supa detoxifiantă de morcovi și turmeric în farfurii. Se împarte spanacul în cele patru farfurii și se ornează cu puțin iaurt. Poftă bună!