Dovleac pai
Rețetă pentru

Dovleac pai

Portocaliu strălucitor, picant și foarte gustos
  • Vegetarian
  • Fără gluten
Pentru 4 persoane
cca. 20 min.

Ingrediente

Preparare

  1. Dovlecul Hokkaido poate fi folosit cu coajă. Se spală bine dovleacul, se înjumătățește și se taie în felii groase de 1 cm. Se unge cu ulei de floarea soarelui. Presărați Curry dulce pe o jumătate din dovleacul tăiat pai, iar pe cealaltă jumătate condimentați generos cu sare condimentată pentru grătar. Cu acest Curry dulce de la SONNENTOR, ai în bucătăria ta o specialitate de condimente din India, care face toate prăjiturile, cremele tartinablie sau produsele de patiserie gustoase. Compoziția fină a condimentelor îți încăntă papilele gustative și prin blândețea ei le place și copiilor deosebit. Încercați, de asemenea, condimentul nostru pentru grătar SONNENTOR - este atât de versatil în aromă încât îl puteți folosi în loc de sare normală. Bucatele tale vor deveni pur și simplu mai interesante și mai gustoase.
  1. Așezați dovleacul pai într-o tavă pe hârtie de copt și lăsați la prăjit în cuporul preîncălzit la 200 grade cca. 15 minute.
  1. Amestecați iaurtul cu un praf de sare fină Ayurverdic și cu amestecul de flori și mirodenii Sărutul Soarelui. Serviți ca un sos pentru dovleacul pai. Acest sos merge bine și cu mâncăruri crude și chipsuri de cartofi, sau ca un topping tartinabil, perfect pentru mic dejun. Procurați-vă amestecul de flori și mirodenii Sărutul Soarelui și lăsați-vă seduși de gustul irezistibil.

Produse recomandate:

Curry dulce

14,50 Lei
29,00 Lei/100g

incl. 5% TVA, plus livrare

11,00 Lei/100g

incl. 5% TVA, plus livrare